Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Trehundra sjuttioåtta i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Windows 10 är äntligen installerat på 1 miljard enheter. I andra nyheter driver Microsoft sina tjänster mer aggressivt via nag-skärmar och Microsoft Edge (Chromium) -användare kan nu granska och betygsätta tillägg i den officiella butiken.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

Luna

Luna är ett klassiskt Windows-program som ger användarna mer kontroll över ljus och mörka temanvändning på Windows 10. Även om det redan är möjligt att växla mellan ljusa och mörka teman automatiskt, introducerar Luna nya alternativ som vissa användare kan hitta användbara.

En av de viktigaste funktionerna i applikationen är möjligheten att bara ändra system- eller appteman när Windows växlar mellan mörka och ljusa teman.

Dessutom är det möjligt att ändra bakgrunden när temat ändras.

Minecraft Dungeons

Microsoft publicerade Microsoft Store-sidan i Minecraft Dungeons av misstag nyligen men har avpublicerat den igen efter att ha märkt felet.

Det är mycket troligt att det nya Minecraft-spelet kommer att släppas snart. Det är ett actionäventyr som liknar klassiska dungeon crawlers men med en stark Minecraft-miljö. Spelet kan spelas ensamt eller med upp till tre andra mänskliga spelare.

Spelare kan personifiera sina karaktärer, låsa upp nya vapen och utrustning, bekämpa monster i hand-till-hand-strid, med olika vapen eller magi.

Nya Windows 10-teman

Anmärkningsvärda uppdateringar

Bing Rewards rullar ut i Windows Search för fler användare.

Microsoft Edge Dev och Canary-användare kan nu spara alla öppna flikar i samlingar i de senaste uppdateringarna.

Spotify tar tillbaka sångtexter i sin Windows 10-applikation.

Skype Preview är nu en elektronapplikation. Microsoft bytte från UWP till Electron och användare som har installerat förhandsgranskningsversionen kommer snart att uppdateras till den nya elektronbaserade versionen.

Windows Terminal Preview 0.10 introducerar musstöd, förbättrade storleksalternativ med mera.

0 Shares