Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Trehundra sjuttiosju i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Kolla in Waynes guide för nedladdning av Windows- och Office ISO-bilder lagligt.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Files & Folders Pro, filhanterare, för $ 1,99 PDF-uttag, PDF Editor, för $ 12,99 Penbook, frihandskrivningsapp, för $ 9,99 Screenbits – Screen Recorder, för $ 7,99 Token2Shell, SSH Client, för $ 9,99 WiFi Survey, för $ 1,99

Nya Windows-appar och spel

Spike Lego Education

Lego Education Spike-applikationen är utformad för elever i gymnasieskolan. Den erbjuder en intuitiv kodningsmiljö med ett språk som är baserat på SCRATCH.

Observera att applikationen kräver LEGO Education SPIKE Prime-produkter.

ZDF PWA

ZDF är en offentlig tysk sändare. Den progressiva webbapplikationen är tillgänglig som en betaversion just nu som användare kan installera genom att följa länken i titeln.

Även om det är möjligt att komma åt ZDF Mediathek-innehåll med en webbläsare eller genom att installera dedikerade applikationer, erbjuder dess PWA-applikation nya funktioner som mörkt temastöd eller offline-support.

Nya Windows 10-teman

Anmärkningsvärda uppdateringar

Project Newsbar, Microsofts kommande sidofältnyhetsapp för Windows 10, får en transparent bakgrund och andra alternativ.

0 Shares