Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Trehundra sjuttiosex i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Microsoft planerar att göra Cortana till ett affärsfokuserat verktyg och kommer att ta bort hemfunktionalitet från den digitala assistenten i nästa versioner av Windows 10.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

MusicBrainz Picard

Picard är en öppen källkodsmarkör som du kan använda för att ordna musiksamlingar. Den använder den enorma MusicBrainz-databasen för att identifiera ljudfiler även om dessa filer inte har någon metadata.

Applikationen kategoriserar musikfiler, byter namn på filer och sorterar dem i mappstrukturer.

Nitro Office: Kompatibel med Word, Slide, Spreadsheet och PDF

Nitro Office är en gratis Office-svit som är kompatibel med format för andra Office-sviter som Microsoft Office, OpenOffice / LibreOffice, Google Docs och mer.

Applikationen öppnar alla viktiga filtyper på kontoret och stöder redigering av dessa format.

Nitro Office levereras med lätta PDF-redigeringsfunktioner samt stöd för att skapa vektorgrafik och flödesscheman.

Anteckningsblock App

Textredigeraren är slut på beta. Den har en flytande design med inbyggda flikar stöd, multi-line handskrift stöd, Markdown och diff tittare, session ögonblicksbilder och mer.

Du kan ändra typsnitt, kodning, radslut och andra alternativ i programmets inställningar.

Nya Windows 10-teman

National Geographic Antarctica PREMIUM, 12 4K-bilder av isberg, glaciärer och havsgrottor från den kallaste, torraste och blåsigaste kontinenten.

Solrosor PREMIUM, 17 4K-bilder av solrosor på nära håll och långt ifrån

Anmärkningsvärda uppdateringar

Microsoft Powertoys-uppdatering är en stor ny version med buggfixar, automatisk uppdateringsfunktionalitet och förbättringar.

PowerShell 7 Final har släppts av Microsoft med pipeline-parallellisering, nya operatörer och ett kompatibilitetslager.

0 Shares