Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Trehundra sjuttiofyra i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Microsoft började lansera viktiga ändringar i Windows Update nyligen som förbättrar installationen av valfria uppdateringar och tredjepartsdrivrutiner.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

FilmForth – Filmskapare

FilmForth – Movie Maker är en enkel videoredigerare som användare kan använda för att redigera videor och skapa bildspel. Den kan användas för att skapa filmer från videor och foton, gå med i videor och lägga till övergångseffekter i skapandet.

Den stöder flera populära mediaformat inklusive mp4, avi, mkv och wmv på videosidan, jpg och webp, samt mp3, wav och m4a.

Windows koffeinfritt

Windows Caffeinated är ett enkelt program för Windows 10 för att hålla datorn vaken medan den är aktiv.

Det placerar en ikon i systemfältet som du kan använda för att växla dess funktionalitet.

Nya Windows 10-teman

Anmärkningsvärda uppdateringar

Den senaste Telegram-uppdateringen ger omdesignade profilsidor, en bättre medieupplevelse och en uppdatering av funktionen “människor i närheten”.

Windows Terminal 0.9 introducerar stöd för kommandoradsargument i dess appkörningsalias “wt”, bättre PowerShell-upptäckt och stöd för fildragning.

0 Shares