Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Trehundra sjuttiotre i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Microsoft släppte en ny version av den kommande versionen av Windows 10. Den har en kraftigt uppdaterad Kalender-applikation och förbättrade grafikinställningar för att göra det lättare att kontrollera vilka GPU-appar som körs.

Facebooks ansökan om Windows 10 avslutas den 28 februari 2020. Företagets Messenger-applikation förblir tillgänglig.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

Microsoft Emulator

Microsoft Emulator är ett nytt Windows 10-program för att “emulera enheter som skiljer sig från ditt lokala skrivbord”; detta uppnås genom att använda virtuella maskiner och gästoperativsystembilder.

Appen i sig kommer utan några bilder men du kan ladda ner Windows 10X Emulator Image för att efterlikna Microsofts kommande operativsystem.

Project Newsbar

Microsofts Project Newsbar-applikation är en nyhetsapplikation för Windows 10 som visar nyheter i ett dockat sidofält på systemet det körs på.

Sidofältet är inställt ovanpå som standard. Nyheter visas som miniatyrer med textrubriker. Markeringen rullar automatiskt och du kan hålla muspekaren över en post för att få en kort textbeskrivning. ett klick öppnar nyheterna i standardwebbläsaren.

Alternativ låter dig ändra nyhetsutgåvan (standard är inställt på USA), inaktivera automatisk start av nyhetsfältet, ändra sidofältets position och bildskärm, aktivera minimalistiskt läge, få det att gömma sig automatiskt och lägga till lager för att övervaka till listan .

Obs! Gör följande för att ladda ner och installera det för närvarande:

    Besök den här webbsidan. Klistra in webbadressen i fältet: https://www.microsoft.com/en-us/p/project-newsbar/9p7glmhlw7x6 Ladda ner länken “appxbundle”. Dubbelklicka på det nedladdade paketet och följ instruktionerna för att installera appen på enheten.

Nya Windows 10-teman

Hundar och katter, 15 bilder på katter och hundar.

Wildflowers PREMIUM, 18 4k bilder av “vidsträckt utsikt över vildblommafyllda dalar”.

0 Shares