Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Fyra hundra tjugosju i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Framtida Windows 10-uppdateringar innehåller Servicing Stack Updates (SSU) för att effektivisera installationsprocessen. Windows Update tar hand om detta automatiskt, men administratörer som installerade uppdateringar manuellt stötte på installationsproblem då och då om en viss uppdatering krävde en specifik SSU som inte var installerad.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

Bing Bakgrund

Microsoft släppte Bing Wallpaper-applikationen till butiken den här veckan, men drog igen. Applikationen lägger till funktionalitet i Windows 10-enheter för att alltid visa Bing-bilden som skrivbordsunderlägg. Med tur kommer det snart att dyka upp igen.

Din telefon ($ 4,79)

Thy Phone ger några av funktionerna i Microsofts Your Phone till iOS-enheter. Den första versionen av applikationen introducerar alternativ för att länka Bluetooth-enheter, inklusive Apple iPhone eller Windows Phone), för att ringa telefonsamtal från datorn eller spela musik.

Dessutom stöder den spegling av telefonaviseringar på datorn.

Windows Web Experience Pack

Windows Web Experience Pack är det tredje “Experience Pack” efter Local Experience Pack och Windows Feature Experience Pack som Microsoft släppte i butiken.

Alla dessa “paket” introducerar alternativ för att uppdatera funktionalitet i systemet utan att behöva släppa och installera uppdateringar.

Det senaste paketet har ingen beskrivning just nu, men att döma av dess namn är det troligt att det kommer att uppdatera webbkomponenter i operativsystemet.

Anmärkningsvärda uppdateringar

Intel Bluetooth-uppdatering löser problem med Team-ljudsamtal, ljudbrus under HFP-röstsamtal och Bluetooth LE-musproblem.

Intel Wi-Fi (WLAN) -uppdatering löser potentiella BSOD-problem, anslutningsproblem till 5G-nätverk och mer.

Telegram Messenger-uppdateringen introducerar automatisk radering av funktioner i alla Telegram-chattar för att radera meddelanden för alla deltagare efter 24 timmar eller 7 dagar efter sändning.

WACUP Preview för Winamp ger massor av buggfixar, biblioteksuppdateringar och förbättringar.

0 Shares