Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Tre hundra och sjuttio i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Mark upptäckte ett intressant verktyg den här veckan som heter Hidden Windows 10 Features som Windows 10-administratörer kan använda för att göra ändringar i systemet för att aktivera eller inaktivera vissa funktioner.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

Desktop Live Wallpaper +

Desktop Live Wallpaper + förbättrar skrivbordsbakgrundsfunktionerna i Windows 10-operativsystemet. Det låter dig ladda animerade bilder (Gif) eller videor som bakgrundsbilder som kommer att spelas upp när de laddas.

Flera skärmar stöds inte i den ursprungliga versionen men utvecklarna lovar att funktionen kommer att läggas till i en framtida uppdatering.

Outrush Vanlig

Microsofts senaste Windows 10-spel faller i den oändliga löpningskategorin. Microsoft valde ett fotbollstema för spelet och ger dig kontroll över fotbollsspelare som JuJu Smith-Schuster, Von Miller och Travis Kelce.

Spelet i sig följer de vanliga reglerna för oändliga körspel: spring så länge du kan, undvika hinder som placeras på kartan och försök att samla så många fotbollar och andra föremål som möjligt medan du gör det.

Det är ett enkelt spel utformat för att marknadsföra Microsoft Surface-enheter.

X Djing

X Djing är en app för DJs. Den kan användas för att blanda musik, ställa in loopar och använda ljudeffekter. Den ursprungliga versionen levereras med åtta ljudeffekter, en 3-bandsutjämnare, 4 hot cue-poäng och automatisk beat-matchning och synkroniseringsstöd.

Nya Windows 10-teman

Natural Hearts PREMIUM, 18 4K-bilder av hjärtan i naturen.

Pandabjörnar, 16 tapetbilder av Pandor.

Anmärkningsvärda uppdateringar

CleanMgr + stöder Windows 10 version 2004 och Microsoft Edge (Chromium) i den senaste versionen.

DTrace på Windows stöder nu ARM och Windows 10 version 2004.

Microsoft Edge (Chromium) Dev-uppdatering introducerar 3D Viewer i de integrerade utvecklarverktygen bland andra nya funktioner.

Telegram 1.9.7 har lagt till nya funktioner och ändringar i omröstningar och frågesporter.

0 Shares