Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Tre hundra och sjuttio i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Kolla in Marks guide om hur du använder det kostnadsfria skärminspelningsverktyget i Windows 10. Microsoft förbereder sig för att inkludera en ny launcher i företagets PowerToys verktygssamling.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Finebits AppPack, innehåller flera appar, för $ 9,99 Mind Maps Pro, skapande av mind-app, för $ 9,99 Nero Video, videoskapare, för $ 19,99 Penbook, frihandskrivningsapp, för $ 9,99 Pengwin, Linux-distribution för WSL, för $ 10,99

Nya Windows-appar och spel

ActionLogger

ActionLogger är en ny applikation för livsspårning för Windows. Den kan användas för att hantera mål och planer och logga annan aktivitet som händer.

Den stöder olika kategorier, mål som kan finjusteras, t.ex. att arbeta med något i x minuter per dag, och rapporter som du kan titta på.

Ansökningsinspektör

Microsoft släppte Application Inspector på företagets GitHub-webbplats. Programmet analyserar källkoden för att identifiera “kända funktioner och andra intressanta kännetecken för källkoden för att hjälpa till att bestämma vad programvaran är eller vad den gör”.

Programmet är inte ett Microsoft Store-program; den binära kräver .Net Core 3.0 eller senare.

Avoice Recorder ($ 2,99, gratis nästa 6 dagar)

Avoice Recorder är en ljudinspelare för Windows 10-enheter som kan spela in ljud som WAV-, WMA-, M4A-, FLAC-, MP3- eller ALAC-ljudfiler.

Den stöder inspelningsvisualiseringar i realtid och levereras med funktionalitet för att spela inspelade ljudfiler direkt i appen.

Nya Windows 10-teman

Jordbruksmark PREMIUM, 18 4K-bilder av planterade fält.

Hundar och katter, 15 bilder på katter och hundar.

Seasonal Art PREMIUM, 12 4K-bilder av årstiderna.

Anmärkningsvärda uppdateringar

Microsoft Edge Dev varnar användare om en webbplats som använder föråldrade säkerhetsinställningar och stöder tillägg i Application Guard-fönstren.

0 Shares