Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Trehundra och sextioåtta i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Microsoft släppte årets första nybyggnad till Fast Ring-kanalen. Eftersom det är den första byggnaden efter semestern, innehåller den mestadels buggfixar.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

Cortana – Beta

Microsoft avslöjade planer för en tid sedan att göra Cortana till en applikation (från en systemapp till en vanlig app) som distribueras via Microsoft Store.

Den nya appen kan bara installeras på Windows 10 version 2004 eller senare. Cortana själv kommer att tas bort från Windows 10-operativsystemet och erbjudas som en applikation i framtiden.

Greenshot Screencapture

greenshot

Greenshot är en port i det populära skärmdumpsprogrammet för skrivbordsversioner av Microsofts Windows-operativsystem.

Den stöder olika skärmdumpslägen inklusive helskärm, region, fönster och även rullning av webbsidor i Internet Explorer.

Greenshot kan användas med snabbtangenter, stöder ljusredigeringsalternativ inklusive markering och suddighet, och exportalternativ.

Star Wars The Force Coding Kit, av Kano

Lär dig att koda appen är en Star Wars-inlärningsapplikation som lär dig att koda, erbjuder utmaningar och verktyg för att experimentera.

Se även: Disney Frozen 2 Coding Kit, av Kano

Windows 10-teman

Wild Eyes PREMIUM, 14 4K-bilder av djur och fåglar.

Anmärkningsvärda uppdateringar

Mail-applikationen får Drawing Canvas-stöd för att rita in e-postmeddelanden med pek-, penna- eller musinmatning.

Microsoft Sticky Notes har ett nytt högerklickalternativ för att visa / dölja alla anteckningar på skrivbordet.

Telegram Desktop för Windows 10 får automatiskt spela upp videor och stavningskontroll i den senaste uppdateringen.

0 Shares