Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Trehundra och sextiosju i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Om du någonsin har undrat hur Windows 10 skulle se ut om Apple gjorde det kanske du vill kolla in Waynes granskning av ett koncept för ett Apple-tillverkat Windows 10-operativsystem.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Image Converter Plus, konvertera bilder, för $ 4,99 Nero BackItUp, säkerhetskopieringsprogramvara, för $ 24,99 Nero Recode, mediekonverteringsverktyg, för $ 24,99 Scrble Ink, frihandskrivningsapp, för $ 6,99 TouchMail, pekbaserad e-postklient för $ 9,99 Winsta – En Instagram Universal Experience , för $ 1,99 WritingFX, e-bok skapande app, för $ 0,99

Nya Windows-appar och spel

Audacity Windows Store-version

Audacity Windows Store Version är en Store-version av den populära ljudredigeraren med öppen källkod. Det låter dig spela in ljud, importera ljudfiler, konvertera och redigera dem.

Obs: detta verkar vara en inofficiell port.

Tom ny flik (Microsoft Edge)

Den nya Chromium-baserade Microsoft Edge erbjuder några anpassningar på sidan Ny flik. Du kan justera utseendet och känna av eller inaktivera Microsofts innehållsflöde. Vad du inte kan göra är att göra det till en tom sida.

Det är där Tom ny flik spelar in. Det enkla tillägget för nya Edge gör webbläsarens nya flik-sida till en tom sida. När du använder Ctrl-T eller öppnar en ny flik med andra metoder får du en tom sida.

My Tree ($ 4,99, gratis de kommande 27 dagarna)

Applikationen kan användas för att skapa släktträd med hjälp av kontakter lagrade i People. Applikationen är enkel att använda men begränsningen innebär att du bara kan använda den för att skapa en hierarki av familjemedlemmar som finns i People (vilket utesluter att alla som inte lever längre om du inte skapar ett kontaktblad för dem).

Windows 10-teman

Chilly Morning, 15 bilder av frostiga, ljusa utsikter över tidiga vintermorgnar.

Fyrverkerier på nyår, 16 bilder av fyrverkerier från hela världen.

Trappor PREMIUM, 12 4K-bilder av arkitektoniska trappor.

0 Shares