Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Trehundra och sextiosex i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Microsoft planerar att införa funktioner i kommande versioner av Windows 10 för att förbättra installationen av valfria drivrutiner. Windows Update kommer att markera valfria uppdateringar, inklusive drivrutiner, framöver.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

Messenger (Beta)

Facebook lanserar en elektronbaserad ny version av sin Messenger-applikation för Windows 10. Den nya Messenger-versionen flyttar appen närmare Android- och iOS-versionerna; som sådan införs nya funktioner som mörka och ljusa teman, radering av meddelanden eller nya uttryckssymboler i applikationen.

Den nya Messenger är endast tillgänglig som en 64-bitarsapplikation.

Windows Feature Experience Pack

Microsoft släppte Windows Feature Experience Pack-applikationen den här veckan. Det har ingen (synlig) funktionalitet ännu och Microsoft ger ingen information om dess funktionalitet heller.

Det verkar vara kopplat till den nyligen separerade system- och skalutvecklingsgruppen. Efter installationen visas en ny post på inställningsprogrammets om-sida.

Nya Windows 10-teman

Anmärkningsvärda uppdateringar

Windows Terminal-applikationsuppdatering introducerar sökfunktionalitet och retroeffekter.

0 Shares