Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Trehundra och sextiosex i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Microsoft släppte den första byggnaden från sin nya utvecklingsfilial den här veckan till Fast Ring. Fast Ring-insiders får alltid de senaste byggnaderna från och med den här tiden (sedan Skip Ahead var pensionerad) men funktioner som introduceras är inte längre kopplade till en viss release.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

Adobe Lightroom

Adobe Lightroom, en molnbaserad tjänst för att hantera foton över enheter, är nu tillgänglig som en Microsoft Store-applikation.

Appen kräver en Adobe Photoshop Lightroom-prenumeration och levereras med en 7-dagars gratis provperiod.

De första recensionerna blandas med vissa granskare som säger att appen är långsam eller inte fungerar korrekt på sina enheter (speciellt Surface-enheter).

Fantasy Forge: World of Lost Empires

Fantasy Forge: World of Lost Empires är ett imperiumbyggande spel där du börjar små och försöker utvidga ditt kungarike.

Den har uppdrag, olika raser och många byggnader som du kan skapa.

Firefox Reality

Mozilla släppte den experimentella prototypapplikationen Firefox Reality till Microsoft Store den här veckan. Det är en WebXR-aktiverad webbläsare utformad speciellt för HoloLens 2-enheter för att ge uppslukande blandat webbinnehåll.

Nya Windows-teman

Dag på gården, 18 bakgrundsbilder med “bilder av lador, landsbygd, grödor och varelser”.

Bladstrukturer, 14 bakgrundsbilder av “förgrenande ådror med färgglada löv”.

Modern konst PREMIUM, 12 4k bilder av “samtida konst”.

Anmärkningsvärda uppdateringar

Microsoft Whiteboard uppdaterat med förbättringar av bläck.

0 Shares