Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Trehundra och sextiofem i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Microsoft släppte två nya versioner av Windows 10 version 2004 den här veckan: build 19037 gjorde PowerShell ISE till en funktion på begäran, och byggde 19041.1 för snabba och långsamma ringar gjorde poleringskorrigeringar till nästa funktionsuppdatering. Microsoft aktiverade också den nya snabbsökningsfunktionen globalt på Windows 10. Tidigare var Snabbsökning endast tillgängligt för enheter som är inställda på EN-US.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

Dolby Vision Extensions

Applikationen möjliggör Dolby Vision (ett HDR-format från Dolby Laboratories) på datorn. Det ger “spektakulära bilder” med de tre Dolby Vision-bildlägena Dark, Bright och Vivid.

Applikationen kräver en Dolby Vision-licensierad enhet.

Notepad ++ Editor

En port med den populära öppen källkod Notepad-ersättning och källkodsredigeraren Notepad ++ är nu tillgänglig som ett Windows Store-program.

Den nyligen släppta applikationen stöder alla viktiga NotesPad ++ -funktioner som syntaxmarkering, stöd för tillägg och makron eller avancerad sökning och ersättning.

Nya Windows-teman

Chilly Morning, 15 bilder av “frostiga, ljusa utsikter över tidiga vintermorgnar”.

Sol och sand PREMIUM, 10 4K-bilder soliga stränder.

Anmärkningsvärda uppdateringar

Skissbar uppdatering introducerar borstutjämning, fem sektorers symmetri och färgprov.

Din telefonapps samtalsfunktion är nu tillgänglig för alla användare.

0 Shares