Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Fyra hundra tjugo-sex i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Microsoft tillkännagav Office 2021, en icke-prenumerationsbaserad version av Office. I andra nyheter är nästa funktionsuppdatering för Windows 10 redo att testas. Det blir en mindre uppdatering som liknar Windows 10 20H2.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

Distant Desktop

Distant Desktop är en fjärråtkomstapplikation för Windows 7 och senare, och Windows Server 2000 och senare. Appen använder AES-kryptering och Secure Realtime Protocol för video-, ljud- och filöverföringar.

En basversion är gratis för hemmabruk och Distant Desktop kräver ingen installation. Den stöder flera anslutningar, textchatt och röstkommunikationsstöd, ett demonstrationsläge för att visa skrivbordet men inte interagera med det och filöverföringar.

Journal, ett Microsoft Garage-projekt

Journal utvecklades som ett Microsoft Garage-projekt. Applikationen är en “ink-first-lösning” för att skriva ut idéer, anteckningar och skisser.

Microsoft noterar att appen levereras med “ny AI”, att den stöder gester och anslutna upplevelser för Microsoft 365.

Innehåll kan dras och släppas, PDF-dokument och bilder kan importeras och antecknas, och det finns en funktion att använda filter och sökord.

Anmärkningsvärda uppdateringar

GroupMe-appen från Skype-teamet introducerar bättre kontroller för anslutning och medlemsförfrågan samt buggfixar.

0 Shares