Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Trehundra och sextiotvå i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Microsoft släppte november 2019-uppdateringen för Windows 10 den här månaden och aktiverade uppgraderingen via Windows Update och Update Assistant.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

Kile

Kile är en TeX / LaTeX-redigerare av KDE som nu också finns som Windows-applikation. Redaktören erbjuder ett grafiskt användargränssnitt som ger användarna “alla funktioner i LaTeX”.

Den stöder automatisk komplettering, förhandsgranskningar, mallar och guider, avancerad sökfunktion, avancerade redigeringskommandon och mer.

Ungt träd

Sapling lägger till en assistent i systemet som hjälper användare att fixa stavfel och grammatiska fel som liknar vad verktyg som Grammarly eller LanguageTool erbjuder.

Webbläsartillägget för Microsoft Edge fungerar på webbplatser, t.ex. Gmail, Office Online eller bloggar, som användare öppnar i webbläsaren.

En premiumversion med förbättrad funktionalitet finns också.

Skanner för Windows 10

Skannerappen för Windows 10 stöder trådbundna och trådlösa skannrar. Den levereras med redigeringsverktyg och beror inte på andra applikationer.

Redigeringsverktyg inkluderar beskära, rotera, underteckna och markera.

Nya Windows-teman

0 Shares