Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Trehundra femtioåtta i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Microsoft lanserar en Store-uppdatering som har en ny layout. Uppdateringen rullas ut över tiden och har en ny uppsättning kategorier och avsnitt. Appar finns nu under Produktivitet i Butiken.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

Jämför text

Jämför text är en gratis applikation som är utformad för att jämföra två textdokument. Du kan dra och släppa filtyper som stöds – endast txt och rtf stöds – i gränssnittet för att ladda dem (konvertering kan hjälpa om källdokumenten har ett annat format).

När du har gjort det klickar du på Jämför-knappen för att få dem bearbetade av Jämför text. Applikationen visar skillnaderna mellan dokumenten i gränssnittet.

Jämför text stöder automatiska rengöringsalternativ, t.ex. för att eliminera radbrytningar, ändra typsnitt eller storlek eller justera stycken.

Stardock TouchTasks ($ 4,99)

TouchTasks är en ny applikation från Stardock som förbättrar pekskärmsanvändningen genom att lägga till konfigurerbara zoner i skärmens kanter.

Dessa zoner kan mappas till olika funktioner, t.ex. start av applikationer, de senaste dokumentlistorna med mera, och aktiveras med ett tryck på zonen.

Nya Windows-teman

Anmärkningsvärda uppdateringar

Windows Terminal Preview uppdatering släppt, förbättrar prestanda, använd om WinUI som förbättrar flikfältet och stöd för teckensnitt med mer än 32 tecken.

0 Shares