Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Tvåhundra och nittiofem i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Windows Store under de senaste sju dagarna.

Microsoft planerar att lansera ett mörkt tema för File Explorer i nästa Windows 10-version. Om du är orolig för integritet, kolla in Waynes granskning av Blackbird som är ett tweaking-verktyg för Windows 10.

Den senaste versionen av Chrome för skrivbordet stöder inbyggda meddelanden i Windows 10.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya appar och spel

Konstnärliga strävanden

Artistic Endeavors är ett nytt tapetpaket av Microsoft. Windows 10-användare kan ladda ner och installera det på sina enheter för att ställa in de inkluderade bilderna som bakgrundsbilder.

Det är en samling bilder med “lugnande penseldrag av fåglar, blommor och landskap”.

GPhotos.NET

GPhotos.NET är en betaapplikation vid denna tidpunkt som visar alla foton på ett anslutet Google-konto i dess gränssnitt.

Appen är något begränsad vid denna tidpunkt på grund av att den är beta. Den kan lista alla Google Photos, stöder uppladdningar från det lokala systemet till Googles online-lagring, visar lagringsinformation och stöder ett bildspel för att visa bilder.

Lee Kee Child juveljägaren

Kommer du ihåg Boulderdash? Lee Kee Child pärlajägaren är mer eller mindre en klon av det klassiska arkadspelet.

Ditt uppdrag är att samla diamanter i grottor, undvika fällor och djur och nå nivåutgången när du har samlat in ett fast antal diamanter.

Fotostapling

Photo Stacking är en helt ny applikation för Windows 10 som är utformad för att slå samman flera bilder som visar samma scen till ett enda foto.

Applikationen stöder JPG och TIF som in- och utdataformat och kan slå ihop valfritt antal bilder.

Fotografer kanske vill slå samman foton för att ta bort buller eller för specialeffekter.

Bristen på stöd för bildformat är förmodligen det viktigaste som utvecklaren behöver förbättra för att öka appens popularitet.

Anmärkningsvärda uppdateringar

Ark View nyhetsläsare uppdaterad med förbättrad laddningshastighet, uppdaterade användargränssnittselement och mer.

Mail-appen får bläckstöd för att skriva e-postmeddelanden i din egen handskrift.

0 Shares