Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Tvåhundra och nittiotre i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Windows Store under de senaste sju dagarna.

Den första funktionsversionen av 2019 för Windows 10 kommer att minska sannolikheten för att uppdateringar omstartar avbryter arbetet med molninfrastruktur och nya förutsägelsesalgoritmer.

Många spel diskonteras för närvarande i Microsoft Store.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya appar och spel

Killswitch

Killswitch är en port i Win32-applikationen som låter dig stänga av alla anslutna enheter med en knapptryckning. Appen är tillgänglig för Win32 och mobila enheter, och nu också som en Windows 10-app.

Appen stänger av alla anslutna enheter vid aktivering vilket innebär att du inte får välja specifika enheter att stänga av. Användbart att stänga av system efter jobbet, om du har glömt att göra det, eller alla enheter på jobbet.

Killswitch använder klient- och serverkomponenter; alla klienter lyssnar och servern används för att skicka dödssignalen för att stänga av dem alla.

Markdown View

Markdown View visar markdown-filer (.md) i läsbart format. Appen integreras med Windows för att öppna .md-filer automatiskt och stöder flera teman, utskrift och andra funktioner.

Neon anteckningsblock

En modern tolkning av Notepad med ett alltid på toppläge så att du kan lägga till text i gränssnittet när som helst utan att behöva ta upp det varje gång du behöver göra det.

Skicka 2Me

Skicka 2Me är ett gratis program som låter dig skicka filer till andra enheter med Windows 10: s Dela-funktionalitet. Applikationens huvudsakliga överklagande är att detta händer utan tillit till molnbaserade tjänster som OneDrive.

Allt du behöver göra är att använda Del av operativsystemet och välja Skicka 2Me från de tillgängliga alternativen. Detta genererar en länk som du behöver öppna på den andra enheten. En kod och QR-kod visas som måste anges för verifiering innan data överförs.

Ansökan är för närvarande begränsad till USA.

USB-sticka

USB Flash Drive är ett praktiskt hanteringsprogram för Flash-enheter. Använd den för att snabbt hitta filer på anslutna Flash-enheter; appen stöder filter som gör det enkelt att bara visa vissa typer av filer, bilder, ljudfiler eller körbara filer till exempel.

Alternativ för att välja alla eller bara vissa filer och spara dem tillhandahålls vilket gör det enkelt att ladda ner filer från USB-enheter till det lokala systemet. Appen stöder också tvärtom för att snabbt skicka filer till USB-minnen.

Anmärkningsvärda uppdateringar

Nightingale REST API Client får grundläggande autentiseringsstöd.

0 Shares