Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Tvåhundraåttioåtta i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Windows Store under de senaste sju dagarna.

Uppdateringen av Windows 10 version 1803 är ute; eftersom det har ett ganska stort antal buggar och problem, kan det hända att Waynes handledning om att rulla tillbaka till den tidigare versionen av Windows är användbar.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Flera matematikappar för barn gratis: SketchBook av AutoDesk har förvandlats till en gratis app.

Nya appar och spel

Lords of War: Duels

Lords of War: Duels kombinerar RTS-spelmekanik med inslag av samlingsbara kortspel.

Spelet har ett berättelseläge för en spelare och flera kamplägen för flera spelare som inkluderar snabb matchning, rankad och andra typer av online-strider.

Varje spelare har tillgång till en kortlek på 30 kort som de kan spela i strid. Kort tjänas medan du spelar spelet och kan också köpas i spelbutiken.

Storyago

Storyago är en bildvisare, redigerare och omvandlare som är tillgänglig som en gratis applikation i Windows Store.

Det är ett kraftfullt program som du kan använda för att visa bilder men också för att redigera eller konvertera dem på många olika sätt.

Bara några av programmets funktioner: byta namn på och konvertera bilder, sortera bilder, tillämpa filter, justera ljusstyrka eller kontrast, ändra storlek på bilder på flera sätt, jämför före och efter versioner av en bild och mycket mer.

Storyago stöder alla populära bildformat som jpg, png, gif eller webp men också RAW bildformat.

Stratus-webbläsare

Stratus Browser designades speciellt för att titta på videor när du surfar på Internet. Den har en bild i bildläge för att hålla den uppspelade videon alltid på topp medan du gör andra saker i webbläsaren.

Utvecklaren lade till flera plugins för att förbättra videoupplevelsen utöver det.

Webbläsaren själv använder Microsoft Edge rendering motor.

trivago

Den officiella Trivago-applikationen är en progressiv webbapplikation (PWA) vilket innebär att du får samma funktionalitet som finns på Trivagos webbplats plus några extra funktioner för Windows 10.

0 Shares