Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Tvåhundra-åttio i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Windows Store under de senaste sju dagarna.

Microsoft verkar arbeta med en ny version av Windows 10. Windows 10 Lean är en kompakt version av operativsystemet som har ett mycket mindre fotavtryck än andra versioner av operativsystemet. Kolla in Marks artikel om Windows 10 Lean för ytterligare information.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya appar och spel

Bitwarden

bitwarden

Bitwarden är en populär lösenordshanterare med öppen källkod som finns som en gratis och premiumversion.

Windows 10-applikationen integrerar lösenordshanteraren på enheter som kör operativsystemet (inte Windows 10 S just nu).

Logga in på ett Bitwarden-konto för att synkronisera lösenord mellan alla dina enheter. Appversionen av lösenordshanteraren erbjuder samma funktionalitet som de tillgängliga skrivbordsprogrammen.

Kopiera utrymme

Du kan använda Copy Space för att spara text, bilder, länkar och annat innehåll. Appen integreras med Urklipp men lagrar endast Urklippsposten om du öppnar den och väljer Klippfunktionalitet.

Ett av programmets främsta syften är synkronisering. Installerad på flera enheter säkerställer att alla lagrade data hålls synkroniserade. Synkroniseringsfunktionalitet är dock en betald uppgradering.

iTunes

äpple

Apple iTunes är nu tillgängligt i Windows Store. Appen ger den fullständiga iTunes-upplevelsen (inklusive integration av Apples Music Store och Radio, till Windows 10.

Applikationen är identisk med den stationära versionen av iTunes för Windows.

Brian skrev om det här.

Tidiga recensioner indikerar att den kan ha hög CPU-användning när den körs.

Lexis Audio Editor ($ 6,99)

Lexis Audio Editor är en kommersiell ljudinspelare och redigerare för Windows 10.

Appen har en solid uppsättning funktioner. Du kan använda den för att spela in ljud på enheten eller ladda befintliga ljudfiler i olika format istället.

Använd tillgängliga kontroller för att redigera den inspelade eller laddade ljudfilen för att spara den i ett av de format som stöds (mp3, wav, wma och m4a).

Microsoft Edge DevTools förhandsgranskning

En fristående version av Microsoft Edge Developer Tools som kan användas för att diagnostisera JavaScript-problem med hjälp av Microsoft Edge-layoutmotorn.

Den är tillgänglig för enheter som kör Fall Creators Update eller nyare, vilket innebär att du kan testa den senaste versionen av Microsoft Edge-utvecklarverktygen på icke-insider-enheter med appen.

0 Shares