Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Fyra hundra tjugo i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Wayne publicerade en hjälpsam guide den här veckan om att visa och återställa Wi-Fi-lösenord på Windows-enheter.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

Filer

Files är en filhanterare med öppen källkod för Windows 10 som kan användas istället för standard File Explorer.

Den har en moderniserad design och använder Windows 10-plattformsspecifika funktioner som flytande design, sömlösa uppdateringar och användning av API: er.

Sherlock: Hidden Match-3-fall

Sherlock: Hidden Match-3 Cases är ett avslappnat spel med vacker grafik som slår samman “dolda objekt” och “match-3” -typ till ett enda spel.

Det har ett Sherlock Holmes-tema och en historia som du kan följa. Spelet använder vissa mekanismer för intäktsgenerering, t.ex. energi som behövs för att spela nivåer, och det betyder att du antingen måste vänta på att energi ska fyllas på över tiden eller använda butiken i spelet för att köpa saker som fyller på det.

Anmärkningsvärda uppdateringar

Sysmon 13 har släppts med upptäckt av manipuleringsprocesser med skadlig programvara.

UltraUXThemePatcher-uppdateringen introducerar stöd för Windows 10 20H1, nästa stora uppdatering av Windows 10.

0 Shares