Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Fyra hundra tjugo i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Det är fortfarande möjligt att uppgradera tidigare versioner av Windows – Windows 7 och Windows 8.1 för att vara exakt – gratis till Windows 10.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

Aquile Reader

Aquile Reader är en e-bokläsare för Windows 10 som du kan använda för att läsa lokala filer eller ladda ner filer från olika e-bokkataloger online.

En av de starka funktionerna i Aquile Reader är att den kan anpassas i olika avseenden. Du kan till exempel ändra layout, avstånd, färger eller teckensnitt.

Appen innehåller ett text-till-tal-alternativ, stöd för anteckningar, höjdpunkter och bokmärken och ger användarna läsinsikter i form av statistik.

Anmärkningsvärda uppdateringar

Cortana-appuppdateringen introducerar röstkommandot “cortana” igen på system som det är installerat på.

Microsoft Edge Stabil lansering av webbhistorik och synkroniseringsfunktioner för öppna flikar har startat.

Office Lens har tagits bort från butiken av Microsoft. Den är nu endast tillgänglig för Android och iOS.

Windows File Recovery, en app av Microsoft, har uppdaterats med två nya parametrar:

/ normal är standardalternativet. / omfattande verk på icke-NTFS-lagringsenheter (Fat och exFAT) och på lagringsenheter med fel.

0 Shares