Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Fyra hundra och arton i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Mer än 84 procent av alla Windows 10-användare använder Windows Hello för att logga in på systemet enligt Microsoft. Hur är det med dig? Använder du Windows Hello?

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

Filanalysator

File Analyzer är ett gratis program som hjälper dig att bestämma typen av fil och hur den kan öppnas. Det är ett användbart program för två olika ändamål:

När filändelsen har bytt namn och det är inte klart vad det ursprungliga filtillägget var. När filtillägget är okänt och när inget program är installerat eller tillgängligt för att öppna det.

Mirage (Desktop)

Mirage (Deskop) är en Mixed Reality-applikation för att skapa en virtuell multi-monitor-miljö i HoloLens. Appen kräver också Mirage: Virtuella skärmar på HoloLens för att fungera korrekt.

Aktivitetsfältgrupper

Aktivitetsfältgrupper är ett program med öppen källkod för att skapa ikongrupper i Aktivitetsfältet i Windows. Du kan använda den för att skapa flera grupper och lägga till alla dessa grupper i aktivitetsfältet. Perfekt för att samla program, t.ex. för arbete, surfning eller kommunikation, för att komma åt allt från en enda plats i Aktivitetsfältet och spara utrymme i Aktivitetsfältet.

Installationen är lite fiffig eftersom du behöver välja de körbara filerna med en filwebbläsare, men när det är klart är allt automatiserat.

Anmärkningsvärda uppdateringar

Microsoft lade till ett temavsnitt i Microsoft Edge Add-ons Store som du för närvarande endast kan öppna från Edge Canary eller Dev. Jag var tvungen att klicka på Microsoft Edge Add-ons Store-länken under Inställningar> Utseende> Teman först innan sidan laddades.

0 Shares