Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Fyra hundra och sjutton i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Framtida versioner av Windows 10 kommer att innehålla ytterligare alternativ i Inställningar inklusive alternativ för att hantera kameror i avsnittet Enheter.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

DiskUsage (inbyggd)

DiskUsage är ett nytt kommandoradsverktyg i Windows 10 som för närvarande endast är tillgängligt i Windows 10 Insider-versioner. Verktyget är fortfarande under utveckling – vissa funktioner fungerar ännu inte som förväntat – men vissa alternativ är redan tillgängliga.

Du kan använda DiskUsage för att analysera filer och mappar på anslutna hårddiskar. Exempel är att returnera de största filerna eller mapparna under en vald sökväg eller att returnera storleksinformation för en hel mapp.

Screen Recorder av Animotica ($ 9,99 men gratis för närvarande)

Screen Recorder är en ny app för Windows 10 för att spela in vad som händer på skärmen. Appen har inspelningsalternativ för helskärm och delvis skärm för att spela in spelströmmar, skapa videohandledning eller spela in webbkamerasessioner.

snygg – en todo.txt-app

slank är en öppen källkods-app baserad på todo.txt. Det är lätt att använda och stöder avancerade syntaxalternativ för att hantera olika projekt och lägga till sammanhang till anteckningar.

Anmärkningsvärda uppdateringar

Mach2, ett Windows-verktyg för att låsa upp nya funktioner på Windows 10, får preliminärt ARM64-demonteringsstöd.

Ventoy 1.0.30, en uppdatering för open source-verktyget för att skapa startbara USB-enheter, introducerar ett lösenordsplugin, experimentellt ARM64 UEFI- och IA32 UEFI-stöd och mer.

0 Shares