Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Fyra hundra och femton i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Nya funktioner kan snart introduceras oberoende av funktionsuppdateringar i Windows 10. Microsoft planerar att använda Windows Feature Experience Pack för att leverera (mindre) funktionsuppdateringar till Windows 10-enheter som installeras precis som alla andra uppdateringar.

I andra nyheter ser det ut som om Microsoft arbetar med att göra det lättare för utvecklare att porta Android-applikationer till Windows 10.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Bricks Breaker +: PC & Xbox, spel i Arkanoid-stil, för $ 1,99 Demon Hunter 5: Ascendance (Full), äventyrsspel, för $ 3,49 PlumText – extrahera text från bilder och PDF-dokument, för $ 7,49 Quick Pad – Fluent Notepad App, för $ 1,49 Token2Shell , SSH-klient, för $ 9,99 X410, X Window-server för Windows 10, för $ 9,99

Nya Windows-appar och spel

Livlig bakgrund

Lively Wallpaper är ett skrivbordsprogram med öppen källkod för Windows som utökar funktionaliteten hos bakgrundsmotorn i Windows 10-operativsystemet.

Kort sagt: det gör att du kan förvandla video- och gif-filer, emulatorer, HTML-filer, webbadress & shaders eller spel till Windows-skrivbordsunderlägg.

Microsoft.ProjectReunion.0.1

Microsoft presenterade ProjectReunion, ett verktyg för att förbättra utvecklingen av appar, på Build 2020-konferensen.

En första förhandsversion finns nu på Microsoft Store, men den är inte tillgänglig offentligt ännu.

Det är Microsofts vision att förena och utveckla Windows utvecklarplattform.

Project Reunion gör det lättare att bygga en fantastisk Windows-app genom att tillhandahålla en enhetlig plattform för nya och befintliga Win32- och UWP-appar. Det förenar åtkomst till befintliga Win32- och UWP-API: er och gör dem tillgängliga frikopplade från operativsystemet via verktyg som NuGet.

Anmärkningsvärda uppdateringar

PowerToys 0.27.0 introducerar bättre stöd för flera skärmar i FancyZones-verktyget och andra förbättringar.

Windows Package Manager v0.2.3162 Preview förbättrar experimentlistan och uppgraderingskommandon.

0 Shares