BBC iPlayer Radio-appen lanseras i USA för iOS och Android

0 Shares

bbc-iplayer-radio

BBC pumpar ut en hel del fantastiskt innehåll, men det finns ett problem – väldigt mycket av det kan endast nås i Storbritannien. Med lanseringen av iPlayer Radio-appen för iOS och Android ändras detta.

Förutom att ge lyssnare chansen att ställa in live-radiosändningar, ger appen också tillgång till poddsändningar och har en inhämtningsfunktion för program som du kanske har missat. Appen iPlayer Radio är tillgänglig gratis och har redan fått fantastiska recensioner i Google- och Apple-butikerna.

Många beskriver det som “försenat” att det är svårt att föreställa sig att appen inte kommer att sitta högst upp i nedladdningsdiagrammen på en stund. Tillgång till BBC-innehåll är något som USA ofta ropar efter, och företaget har nu kommit med varorna.

BBC: s Rich Preston tillkännagav tillgängligheten av appen på Twitter:

Om du undrar vill förvänta dig av appen, här är beskrivningen som BBC erbjuder:

Lyssna live på BBC-radiostationer från World Service och hela Storbritannien. Kom ikapp eller lyssna igen på dina favorit BBC-radioprogram Ladda ner poddsändningar för att njuta var som helst, även när du är offline Bläddra och lyssna på noggrant samlade BBC Radio-höjdpunkter och samlingar Visa dagliga scheman och kategorier snabbt och enkelt Upptäck ljud- och videoklipp, inklusive många liveframträdanden Se vilka spår som spelas i luften samt spårlistor för on-demand-program Vakna till och slumra av till BBC Radio med ett inbyggt väckarklocka och nattläge

Du kan hämta Android-versionen av appen från Google Play och iOS-versionen från App Store.

0 Shares