Bean spill alert: iPhone 6-specifikationer kan läcka före lanseringen

0 Shares

Apples iPhone 6-lanseringshändelse startar senare idag, men vi kanske redan vet vilka ord som kommer att pryda kvällens iTeleprompter eftersom specifikationer för 4.7in-modellen har läckt ut i förväg.

Carrier China Mobile har överträffat specifikationerna, varav de flesta faller i linje med tidigare rykten, inklusive en fyrkärnig A8-processor och 1134 x 750-skärm.

Även om skärmen är listad som safirglas, tror vi att det är mer sannolikt att ha en safirbeläggning för ökat motstånd i motsats till att vara en hel platta av det superhårda materialet.

Ren safir är ganska dyr, och att pryda varje iPhone med en solid safirskärm blir en räkning för stor för att även Apple ska kunna logga ut bekvämt.

En 8MP-kamera finns också på korten tillsammans med en framåtvänd 2.1MP-affär och, naturligtvis, kommer iOS 8 att raring att gå rakt ut ur lådan.

16 GB, 32 GB, 64 GB och 128 GB lagringsalternativ kommer uppenbarligen också att finnas tillgängliga, och guld, vita och svarta modeller kommer alla uppenbarligen att mäta in på 7 mm.

LÄS MER: Förhandsgranskning av Apple iPhone 6L

Konstigt nog nämner specifikationerna också vatten och dammsäkra krafter, vilket inte är ett rykte som vi har sett upp ofta, så vi tar fortfarande allt med en hälsosam dos salt.

Specifikationer för den mer mystiska större 5,5-tums iPhone-phablet finns inte, vilket tyder på ett senare släppdatum. Eller kanske har internet ljugit hela tiden och det finns inte. Vi har trots allt varit trasiga innan.

Håll ögonen öppna senare på kvällen, där vi äntligen kan dämpa rykten för fakta, byta ut läckta bilder för praktiska bilder och byta från hälsosamma sallader till oljiga pizzor och energidrycker i ett försök att hålla jämna steg med tillkännagivanden.

Vi ses vid 18:00 BST.

LÄS MER: Apple iPhone 6: pris, specifikationer, släppdatum – allt vi tror att vi vet

[GforGames, image credit: Martin Hajek]

0 Shares