Beelink BT3-X Mini PC Review: En fantastisk Mini PC med toppfunktion till budgetpris

0 Shares

När det gäller produktion av fantastiska PC- och TV-lådor är Beelink ett varumärke som har gjort mycket bra för det själv och skapar också en mycket stor fansbas. Varumärket släppte precis en fantastisk Mini-dator som vi gärna vill dela med sig till alla Beelink BT3-X Mini-dator, som levereras med Intel Graphics 500 grafikprocessor, Intel Apollo Lake J3355, för att bara nämna några av dess kvalitet.

Köp Beelink BT3-X Mini PC till $ 129,99

Design

Beelink BT3-X Mini-PC finns i en liten storlek som gör det enkelt att bära och spara skrivbordsutrymme. Den har en dimension på 115 mm * 102 mm * 45 mm med en totalvikt på 223 gram. Den levereras med olika portar runt den, varav några inkluderar USB 3.0 * 3, USB 2.0, hörlursuttag, LAN 1000M, HDMI, DC 12V och säkerhetsnyckelhål.

Hårdvara

Beelink BT3-X Mini PC drivs av en Intel Apollo Lake J3355-processor, en lågeffektiv mobil och stationär plattformsprocessor, som är mycket stabil och har tillförlitlig prestanda. Detta stöds av en grafikprocessor Intel Graphics 500, stabil videoöverföring och grafisk signalöverföring, jämnare bild och tydligare bildkvalitet. Detta är ihopkopplat med en 4 GB LPDDR4 + 64 GB ROM, som fungerar som en trevlig lagringskombination. Denna lagring kan utökas med 2,5-tums 2TB hårddisk och TF-kort som räcker för att lagra dagliga kontorsfiler, videor, musik, foton och ladda ner data baserat på ditt behov.

Funktioner

Beelink BT3-X Mini PC levereras med en utmärkt kylfläkt som är utmärkt för längre körning. Bra värmeförmåga och luftventilering kan effektivt garantera högpresterande drift och förlänga livslängden. Den tysta värmeutmaningen stör inte dig och dina familjer. Den har 2,4 / 5,8 GHz dual band wifi. Du kan välja två Wi-Fi-nätverk när du ställer in din enhet. Det ger en mer stabil och snabb anslutning till nätverket.

Var kan jag köpa Beelink BT3-X Mini PC

De Beelink BT3-X Mini-dator är för närvarande tillgänglig den Gearbest för 129,99 USD använder sig av Kupongkod: GBCNBT3-X. Detta pris är bara begränsat till bara 50 enheter, så missa inte denna fantastiska möjlighet.

Köp Beelink BT3-X Mini PC till $ 129,99

För fler erbjudanden, kupong och rabatt, klicka HÄR

0 Shares