Belkin lanserar USB-C billaddare med snabb laddning för iPhone X

0 Shares

IPhone X, 8 och 8 Plus är alla underbara smartphones. Heck, du kan inte gå fel med någon av dem. Denna trio av enheter stöder snabb laddning, även om du behöver använda en kompatibel USB-C-laddare och blixtkabel.

Idag tillkännager Belkin en helt ny billaddare som stöder snabb laddning med de senaste iPhone-enheterna. Naturligtvis fungerar det också med Android-enheter. Det här är spännande, eftersom det innebär att du kan ladda din telefon snabbare när du kör.

“Med 36 W ström kan USB-C billaddaren ladda alla dina enheter i en blixt. Aktivera snabb laddning för iOS genom att ansluta laddaren till Apples USB-C till Lightning-kabel (säljs separat), eller anslut större enheter som iPads och MacBooks och kommer alltid med ditt batteri till 100 procent, säger Belkin.

Det populära företaget säger vidare: “USB-C billaddaren är tillräckligt kraftfull för att ladda större enheter som iPad Pro och MacBook när du är på språng. Inte längre väntar på att enheter ska laddas innan du kan lämna huset och inte längre söka efter ett uttag när du väl kommer dit. “

Detta bildspel kräver JavaScript.

Denna billaddare finns tillgänglig direkt här för $ 30, men kom ihåg att iPhone-användare kommer att behöva splurge på den officiella Apple USB-C till Lightning-kabeln också. Denna kabel kostar $ 25 för 1 meter och $ 35 för 2 meter. Naturligtvis inkluderar iPhone-tillverkaren inte det med sina senaste telefoner. Suck. I slutändan måste du spendera minst 55 $ för att snabbt ladda din iPhone i bilen. Även om det är mycket pengar är det värt det om du behöver funktionaliteten.

0 Shares