Belkin presenterar adaptern ‘Lightning Audio + Charge RockStar’ för Apple iPhone 7

0 Shares

BelkinLighningDongleImage

Igår meddelade Apple att man tog bort 3,5 mm ljuduttaget från sina kommande iPhone 7 och 7 Plus smartphones; vissa människor är fortfarande komiskt upprörda av nyheterna. Det är förståeligt att inte alla kan se fördelarna med Apples framåtriktade subtraktion nu, men världen kommer att komma ikapp så småningom – som vanligt.

Samtidigt som det var rätt val att döda den föråldrade årtionda ljudporten är det förståeligt att inte alla är redo att investera i Apples AirPods. Vissa människor föredrar trådbundna hörlurar. Lyckligtvis buntar Apple både en 3,5 mm dongel och Lightning-ljudanslutna öronsnäckor med iPhone 7 (och Plus). Medan det delvis löser dilemmaet kommer vissa människor att träffa en vägspärr – de kan inte lyssna på trådbundna hörlurar medan de laddar sina iPhone-enheter. Idag skapar Belkin en lösning för det problemet med den helt nya “Lightning Audio + Charge RockStar” -adaptern.

“Utvecklat i nära samarbete med Apple, pluggar Lightning Audio + Charge RockStar i Lightning-kontakten, vilket gör det möjligt att använda Lightning Audio-hörlurar eller Apple Lightning till 3,5 mm-hörlursuttag och ladda din iPhone samtidigt”, säger Belkin.

Steve Malony, VP, GM Belkin säger: “Vi är glada att kunna erbjuda Lightning Audio + Charge RockStar till våra kunder, utöka vår familj av RockStar-flerportprodukter och skapa ett enkelt sätt för människor att ladda och lyssna på språng” .

Belkin delar följande fördelar.

Dubbel funktionalitet så att du kan lyssna på Lightning Audio och ladda samtidigt Kompatibel med Lightning Audio-hörlurar och Apple Lightning till 3,5 mm hörlursuttag Adapter Stöder genomladdning upp till 12 W för iPhone och iPad Stöder upp till 48 kHz, 24-bit ljudutgång Fungerar med Apple iPhone 7 Smart Battery Case och batteripaket för laddning när du är på språng

Inte bara kommer detta att fungera med iPhone 7 och 7 Plus, utan det skall arbeta med alla iOS-enheter med en Lightning-port. Även om din iPhone, iPad eller iPod touch har ett 3,5 mm ljuduttag, bör du kunna använda den här adaptern för att ladda din enhet samtidigt som du använder trådbundna hörlurar från Lightning Audio.

Om du vill köpa den här dongeln kommer den snart att finnas tillgänglig för $ 39,99 på Apple.com och Apple-butiker.

0 Shares