Belkin presenterar BOOST ↑ CHARGE Power Bank 10K med Apple-certifierad blixtkontakt

0 Shares

USB-kraftbanker är ett dussin ett dussin idag. Tro det eller inte, de ges ofta bort på mässor och konferenser – de har blivit en allestädes närvarande bortkastad reklamartikel, ungefär som USB-flashenheten. För att inte tala om, webbplatser som Amazon är fyllda med dessa USB-batteripaket till bottenpriser. Naturligtvis betyder det inte att alla kraftbanker skapas lika. Precis som med flash-enheter spelar specifikationer för kraftbanken roll. Det är fortfarande värt att investera i en kvalitet enhet.

Med detta sagt kan det vara väldigt svårt för en sådan enhet att sticka ut. Belkin har dock lyckats göra det. Hur? Genom att lägga till en Apple MFi-certifierad blixtport till det senaste USB-batteripaketet. Kallas “BOOST ↑ CHARGE Power Bank 10K”, den har två USB-A-portar för laddning av enheter, men för att ladda banken själv använder du en blixtkabel. Hur coolt är inte det?

De flesta sådana batteripaket använder USB-C eller micro USB för att fylla på. Det här är bra om du är en Android-användare, eftersom din telefonladdare sannolikt kan ladda ditt batteripaket också. För Apple-användare betyder det dock att man bär en extra kabel när man reser. I din väska behöver du till exempel en USB-nätadapter, blixtkabel för att ladda din telefon och ytterligare en kabel för att ladda banken. Första världens problem vet jag.

Även om det inte är ett stort dilemma är det ändå irriterande. Och så, BOOST ↑ CHARGE Power Bank 10K lindrar problemet. iPhone-användare kan ladda både sin smartphone och powerbank med samma laddare. Det är mindre att bära, och ännu viktigare, mindre att glömma.

På tal om den här nya produkten säger Belkin följande

Denna bärbara powerbank är speciellt designad för iPhone och iPad och är den första MFi-powerbanken som laddas via Lightning-kontakten, så att du kan använda samma Lightning-kabel för att ladda powerbanken, som du laddar din iPhone. Denna en-kabel-lösning gör den här lilla, tunna, lätta powerbanken (aka bärbar laddare) perfekt för on-the-go-laddning och är helt MFi-certifierad för att garantera kompatibilitet med iPhone och iPad.

Som produktnamnet antyder har den ett 10.000 mAh batteri – tillräckligt för att ladda din iPhone flera gånger. Eftersom den har två USB-A-portar kan du ladda två enheter samtidigt – bra för att hjälpa vänner och familj.

Trots de solida specifikationerna, den unika blixtporten och den legendariska Belkin-kvaliteten, kostar den ganska rimligt till 59,99 dollar. Tyvärr är den ännu inte tillgänglig för köp; förhoppningsvis kommer det att dyka upp i butiker snart. Vad vi dock vet säkert är att det kommer att säljas i två färgalternativ – svart och vitt.

0 Shares