Belkin presenterar BOOST ↑ UP Wireless Charging Dock för iPhone + Apple Watch

0 Shares

Medan iPhone XS och XS Max ser ut att vara bra smartphones är de knappast revolutionerande. I själva verket, som vanligt med Apples “S” -modeller, är de helt enkelt evolutionära. Det här är inte dåligt. Helvete, för ägare av tidigare iPhone-enheter är det ganska bra – det borde vara mindre en önskan att spendera pengar på en uppgradering. Till exempel, tidigare i år valde jag 8 Plus över X, och ingen av de nyaste modellerna (inklusive budgetvänliga XR) får mig att tjäna lite för att spendera mina hårt intjänade pengar på en uppgradering.

En funktion som fick mig att uppgradera från 6S Plus till 8 Plus är trådlös laddning. Jag hade det inte förut, och efter att ha köpt den nya iPhone gjorde jag det. Tyvärr har Apple fortfarande inte släppt en egen sådan laddningsplatta, så eftersom fler och fler människor får iPhone-enheter med kapacitet måste de förlita sig på erbjudanden från tredje part. Ett sådant företag som konsekvent släpper tillbehör av hög kvalitet är Belkin, och för att sammanfalla med lanseringen av XS, XS Max och Apple Watch Series 4 tillkännager det BOOST ↑ UP Wireless Charging Dock för iPhone + Apple Watch. Ja, som namnet antyder, kan den ladda både en iPhone och Apple Watch trådlöst.

LÄS OCH: Belkin presenterar BOOST ↑ CHARGE Power Bank 10K med Apple-certifierad blixtkontakt

Belkin förklarar, “BOOST ↑ UP Wireless Charging Dock för iPhone + Apple Watch som gör det möjligt för konsumenter att ladda sin iPhone och Apple Watch trådlöst samtidigt, förutom en tredje enhet som använder den extra USB-A-porten. BOOST ↑ UP Wireless Charging Dock har förbättrats för iPhone XS, iPhone XS Max och Apple Watch Series 4, har en modern och minimalistisk estetik och erbjuder enkel installation och bekvämlighet.Det fungerar också med iPhone X, iPhone 8 och iPhone 8 Plus, som har trådlös laddning – och alla Apple Watch-modeller. “

LÄS OCH: Apple avslöjar större Apple Watch Series 4

Företaget delar följande funktioner och specifikationer.

Optimerad trådlös laddning upp till 7,5 W för Qi-aktiverad enhet och vid 5 W / 1 A för Apple Watch; Ytterligare USB-A-port laddar tredje enhet upp till 5 W / 1A Stöder nattduksläge för Apple Watch i optimal betraktningsvinkel Förmåga att ladda genom de flesta telefonfodral upp till 3 mm tjock 45 W nätadapter ingår för omedelbar installation Qi-certifiering, MFi-certifiering, ansluten Utrustningsgaranti och 3 års garanti för ökad sinnesro

Oliver Seil, vice president för design, Belkin delar följande uttalande.

Vi designade och konstruerade nya BOOST ↑ UP Wireless Charging Dock från grunden för att vara det mest eleganta och kraftfullaste hemmet för din iPhone och Apple Watch. På insidan packade vi våra senaste intelligenta trådlösa laddningssystem. Det är ett utmärkt exempel på hur Belkins designteam tänker på teknik som en förlängning av vår livsstil som bör förbättra vår miljö lika mycket som det gör livet med våra mobila enheter roligare. Vi kunde inte vara mer glada över att ta med den här vackra tekniken till ditt hem.

Om du äger både en kompatibel iPhone och någon Apple Watch verkar BOOST ↑ UP Wireless Charging Dock vara den ganska eleganta produkten; det borde få ditt nattduksbord eller skrivbord att se mycket mindre rörigt ut. Tyvärr, som du kan förvänta dig, är dockan ganska dyr – den kommer att säljas för $ 159,99 i antingen svart eller vitt. Det kan fås i december exklusivt i Apple-butiker.

0 Shares