BenQ-Siemens E61 recension

0 Shares

En för barnen, det här. Med £ 100 på lön när du går tittar E61 på att glida sig in i den skitiga, inte-vill-veta-var-de-har-varit-händerna på dagens Burberry-tak. En listig plan verkar dock ha kommit samman på BS HQ, eftersom färgschemat riktar sig till de stora barnen som fortfarande minns A-Team-skåpbilen och dess grupp av legosoldatpassagerare. Tyvärr känns plastkroppen billigare än BA: s bling.

Billigt och glatt

Dess musikaliska ambitioner görs tydligt med kontrollerna monterade på överkanten, som spelar upp / pausar, framåt, bakåt och volym när du är i MP3-läge, även om det inte finns någon hållknapp. Alla dessa funktioner finns också med D-pad på framsidan. Du kan inte slå det för enkel användning, knapparna är stora och tydligt markerade, även om den silverfinishen ser lite Tonka ut.

Att göra de tråkiga sakerna – ringa samtal, sms, etc – är lika enkelt. Menyerna är färgglada och enkla och skärmen är ganska bra. I själva verket, bortsett från den billiga plastiska känslan av det hela, är den enda uppenbara eftergiften för kostnaden naff VGA-kamera.

Om du inte är rädd för styling av teenage-dirtbag är detta ett prisvärt paket med allt du behöver för att komma igång, inklusive ett 512 MB minneskort (bra för minst 120 spår) och hörlurar. Förvänta dig inte något speciellt från hörlurarna. De är standardbuntad skräp och ansluts till USB-uttaget så att du inte kan uppgradera.

Att få musik till E61 var ett enkelt fall att ansluta via USB och sedan dra och släppa musikfiler men du kan få en snabbare överföring med Air France.

0 Shares