Berättelsen om XiDU Tablet-märke och deras bärbara dator

0 Shares

Shenzhen Baohuazhong Technology Co., Ltd. grundades 2014 och är ett företag som specialiserar sig på FoU, tillverkning och försäljning av bärbara datorer och surfplattor. Baserat på dess starka produktionskapacitet och innovativa idéer, XIDU har framgångsrikt skapat flera bärbara produkter och deras perifera produkter, som har genererat entusiastiska reflektioner på marknaden och vunnit förtroende hos kunderna.

XIDU är ett varumärke som tillhör Shenzhen Baohuazhong Technology Co., Ltd. Eftersom XIDU hade på marknaden är XIDU-seriens produkter älskade och betrodda av konsumenter på grund av deras utsökta utförande, överraskande pris och perfekt kundservice. XIDU syftar till att förbättra den högteknologiska bärbara datoren till medelhöga priser för många konsumenter och ger god kundservice. Välj XIDU , ingen rädsla för störningar bak. Här är några av dess flaggskeppsprodukter:

XIDU Tour B12 bärbar dator

Som vi kan se har XIDU Tour B12 Laptop en fantastisk skärmupplösning. Med en 12,5-tums IPS-skärm kan vi känna oss annorlunda från andra bärbara datorer, mer chockerande visuell upplevelse. Utrustad med Intel Celeron N3450-processor, ultrasnabb 6 GB DDR3 RAM och 64 GB eMMC-lagring för produktiv multitasking, snabb videoredigering eller streaming av dina favoritprogram. B12-bärbara datorn utrustad med ett litiumbatteri med hög kapacitet för att tillgodose det dagliga arbetet och underhållningsbehov, det är en utmärkt funktion genom att bara minska behovet av att alltid släpa runt en power brick. Och den bärbara datorn väger bara cirka 2 pund. Så om du var en författare / student som behövde en pålitlig, liten anteckningsbok för att skriva / undersöka / lära dig på språng, kommer det att vara ett perfekt val för dig.

Hämta det från Amazon Storbritannien med denna kupongkod på £ 80: 7UJAEKFE
Gäller från 2019-5-28 09:00 BST till 2019-5-31 23:59 BST

XIDU PhilPad

Till skillnad från tidigare Pad har PhilPad ett avtagbart tangentbord och en penna för att möta olika isolering. Anslutningsmöjligheter är allt i din bärbara dator, så XIDU PhilPad har det senaste och snabbaste inbyggda dubbla bandet 2,4 GHz / 5,0 GHz (802,11 a / b / g / n / ac) Wi-Fi för hastigheter upp till tre gånger snabbare än andra ; 5MP bakre kamera + 2MP främre kamera gör det enkelt att hålla en videochatt med din familj eller vän. Tack vare dessa kraftfulla funktioner är PhilPad mer populär bland konsumenterna. Fodralet är metall och det justerbara kickstanden är väldesignad. Tabletten känns bättre att hålla i händerna. Skärmupplösningen 2560 × 1440 är imponerande och den är skarp och detaljerad utan att flimra.

Hämta det från Amazon Storbritannien med denna kupongkod på £ 60: JIOO7O7L
Gäller från 2019-5-29 13:00 BST till 2019-6-05 13:00 BST

XIDU PhilBook

Med ett innovativt flexibelt gångjärn, PhilBook kan roteras 360 ° och konverteras till en surfplatta. 1 pris för 2 ändamål! Pekskärmen är fantastisk! 1920 × 1080-skärmarna är bara vackra och skarpa, den levereras till och med med ett förinstallerat skärmskydd som sparar både kostnaden och besväret att göra det själv, 4 GB LPDDR3 + 64 GB eMMC, prestanda är anständigt för webbsurfing, musik, Google Docs , Online-intervju, hålla kontakten med familj och vänner, forskningsanslutningar, onlinekurser, för långa flygningar, vad du än behöver göra, XIDU 11,6 tums PhilBook kan också fungera! Om du var tvungen att göra arbete på vägen och vill ha en liten dator är den här ett bra prisval.

0 Shares