Billigare plast HTC One M8 kan vara på väg

0 Shares

HTC One M8 är för närvarande Stuffs bästa smartphone i världen, och HTC ser ut att sprida M8-kärleken ytterligare med en billigare plastvariant.

Enligt den kinesiska webbplatsen TMTpost källa planerar den taiwanesiska teknikjätten att släppa en plastklädd version av HTC One (M8) som kommer att bli betydligt billigare än M8 till cirka 480 US $ eller 290 £.

Det nämns inte att den ryktade handenheten är mindre än den nuvarande M8, vilket utesluter möjligheten att det är en ny HTC M8 Mini-modell.

Den senaste spekulationen tyder på att vi kan titta på en ny HTC-fjärilsmodell, som traditionellt har liknande specifikationer som flaggskeppet Enhet, packad i en mindre premiumkropp.

Det finns inget ord om huruvida dess inre kommer att vara mindre kraftfulla eller behålla sina dubbla kameror och framåtvända högtalare, men vi hoppas att HTC inte offrar något mer än byggkvalitet

Ditching av aluminiumkonstruktionen strider mot M8: s största uppåtriktade – dess premiumdesign – men om den släpps till en prispunkt som underskrider har packade rivaler som Samsung Galaxy S5, kunde vi se att den knäppte upp med öppna armar.

Det är all information vi har för tillfället, så håll ögonen öppna för mer information när och när vi får dem.

LÄS MER: HTC One (M8) recension

[TMTpost via Tech Radar]

0 Shares