Blackberry 8700 recension

0 Shares

Den ursprungliga mobila e-postadressen är fortfarande den bästa. Liksom sina Blackberry-bröder får 8700 hjälp av företagets kraftfulla back-end-system som är utformat för att avfyra nya e-postmeddelanden i din ficka från dina privata eller arbetskonton (även om du förmodligen behöver hjälp från dina svårfångade IT-jobb för jobbet. e-postmeddelanden). Det kompletta, tummanövrerade QWERTY-tangentbordet ger snabba och enkla svar och jogwheel-kontrollen gör en pekskärm värdelös.

En gammal, men fortfarande en godis

Tyvärr känns 8700 daterad. Detta beror på att Blackberry inte ändrade sitt tack för att hålla jämna steg med andra tekniker före Pearl. Till exempel kämpar webbläsaren med program som inte är speciellt utformade för mobiltelefoner – och det finns definitivt inget Flash- eller onlinebankstöd.

Utan kontorsapplikationer kämpar Blackberry med bilagor: det är möjligt att se några men redigera inga. Bluetooth på enheten är nästan värdelös också – du kan inte utbyta filer via Bluetooth.

Trots detta och bristen på multimediaunderhållning är detta den bästa mobila e-postadressen som finns tillgänglig, och på grund av den reducerade funktionaliteten mäts batteriets livslängd i veckor.

0 Shares