Blaupunkt BTW Air Truly Wireless Earphones Review

0 Shares

Blaupunkt har lanserat ett nytt par riktigt trådlösa hörlurar i Indien som heter BTW Air. För närvarande tillgänglig på Flipkart för INR 3499, är dessa öronproppar lätta, har beröringskänsliga kontroller och erbjuder svett samt vattentålighet. Låt oss ta reda på mer om dessa trådlösa öronproppar i vår recension.

Design och komfort

Dessa hörlurar är lätta och ergonomiskt utformade. De passar bekvämt och faller inte ut medan du joggar eller tränar. Jag kunde bära dem i långa timmar utan obehag. Dessutom erbjuder de ett förstklassigt utseende tack vare användningen av högkvalitativa ABS-material.

För att inte nämna, de får också IPX5-svett och vattentåligt betyg, vilket gör dem idealiska för jogging eller träning. Dessutom är de kompakta och har ett laddningsväska av god kvalitet för att skydda dem.

Anslutning och ljudkvalitet

BTW Air använder Bluetooth 5.0-anslutning. Parningsprocessen var enkel. Slå bara på dessa hörlurar så är du klar. När det gäller ljudkvalitet är dessa öronproppar utformade för att leverera HD-ljudkvalitet med sina 6 mm drivrutiner.

Den övergripande ljudkvaliteten är bra och de verkar ha ett inslag av brusreducering. Jag använde dem för att lyssna på poddsändningar och radioprogram. Höga, låga och, Mids är välbalanserade så att du säkert kommer att njuta av att lyssna på dina favoritlåtar. Dessutom kan du också styra din musik och hantera samtal med de beröringskänsliga kontrollerna. Dessa öronproppar stöder också integrering av Siri och Google Assistant.

Batteri-liv

Blaupunkt BTW Air-hörlurar levereras med en bärväska som innehåller ett inbyggt 500 mAh batteri för laddning. Under tiden kommer varje öronsnäcka med ett 45mAh batteri. För en måttlig användare kan du enkelt få 5-6 timmars batteri. Dessutom har väskan en inbyggd batteritid på 15 timmar för laddning.

Sammanfatta

Blaupunkt BTW verkligen trådlösa hörlurar är bra för alla som behöver trådlösa hörlurar för att lyssna på musik eller ringa telefonsamtal. Det laddas snabbt och enkelt rätt i fallet som AirPods, för en bråkdel av kostnaden. Det erbjuder anständig batteritid och högkvalitativt ljud till priset. Dessutom är dessa mycket bekväma att bära. Rekommenderar starkt dessa öronproppar, särskilt de som vill uppgradera till riktigt trådlösa hörlurar.

0 Shares