Bose QuietComfort 35 II hörlurar recension

0 Shares

Bose QuietComfort-hörlurar har funnits de senaste 15 åren, och jag minns att jag försökte dem för första gången som ung tonåring när jag besökte staterna. Jag blev blåst bort då och är fortfarande bortblåst över kvaliteten på brusreduceringen på de nyligen släppta Bose QuietComfort 35 II-hörlurarna.

För att hålla sig åtskild från den hårda konkurrensen från Bowers & Wilkins PX Wireless och Sony WH-1000MX2, har Bose inkluderat Google Assistant röststyrd programvara i sina hörlurar. Utan detta är de dock i princip samma hörlurar som de ursprungliga Bose Quiet Comfort 35s, och vi vet alla att de var de bästa hörlurarna på marknaden vid ett tillfälle.

Det finns något charmigt med Bose QuietComfort 35 II. De är täckta i en mjuk matt matt svart, som inkluderar Bose-logotypen på varje sida. De känns som om de är gjorda av plast men de är väldigt robusta och kan förmodligen överleva några baskar i en påse. Det kommer dock med ett hårt bärväska, så om du är orolig för repor är du täckt.

Fördelen med att dessa tillverkas av plast är att de är väldigt, mycket lätta. Detta förvandlas till bokstavligen för att nämna dessa hörlurar … komfort. Dessa är definitivt en av de mest bekväma hörlurarna att ha på sig, speciellt om du till exempel ska ta dem på en långdistansflygning. Skummet kramar dina öron som ett moln. Kuddarna är otroligt mjuka.

Det finns också en minimalistisk design när det gäller knappar. På den högra öronkoppen finns en grupp knappar som är avsedda att hoppa över spår och spela / pausa, samt ström- och Bluetooth-knappen i ansiktet. Till vänster har du den smarta knappen som länkar till Google Assistant.

På samma sätt som de andra trådlösa hörlurarna i Bose QuietComfort 35 IIs ligan är det faktum att den nu använder en app när den är ansluten till Android- eller iOS-enheter. Appen är ganska enkel och erbjuder chansen att ställa in känsligheten för brusreduceringen. Detta är särskilt användbart om du tar en promenad i en livlig stad och vill hålla ett öra ute för bilar.

Medan den är ansluten till din mobila enhet har du chansen att använda Google Assistant också. Tryck på smartknappen längst ner på vänster öronkupa och Google berättar när och om du har några meddelanden som väntar på din mobil. Om du har ett textmeddelande kommer det att läsas upp för dig, och du kan till och med hålla ned knappen och tala ett svar på det textmeddelandet. Du kan till och med navigera genom din smartphone eller be Spotify att spela en låt. Mycket användbart om din telefon förvaras i en väska. Sparar dig att piska ut den varje gång du vill göra något mindre på din telefon.

Observera dock. För att detta ska fungera på iOS måste du först ladda ner Google Assistant som en separat app. Det har inget Siri-stöd. Detta kan vara en död brytare för vissa iOS-fanboys. Om du är en Android-användare är den redan förinstallerad på din enhet, särskilt med nyare telefoner.

Vad som är trevligt är 20 timmars batteritid på trådlösa anslutningar. Om du väljer en trådbunden anslutning får du 40 timmars batteri, det finns information om i båda fallen. De kommer gärna att hålla dig några dagar med pendling till kontoret och tillbaka och har lite batteri kvar för att lyssna hemma.

Musikföreställningen var knappt fantastisk, med mycket tid kändes musiken lite mjuk. Missförstå mig inte, ljudprestanda var fortfarande på plats, mids och highs skenade igenom och vokalspår var skarpa och detaljerade. Basen var också mycket kraftig utan att överväldiga något av de andra instrumenten också. Men om vi jämför dessa med något som Bowers & Wilkins PX Wireless jag tittade på för en liten stund sedan, skulle jag behöva gå med PX Wireless för detaljer och möjligheten att plocka upp subtila ljud.

Det är inte så att dessa hörlurar är dåliga. När allt kommer omkring erbjuder de den bästa bullerreducerande tekniken vi har haft öronen på. Jag menar att de bokstavligen kommer att stänga av världen runt dig och lämna dig med din favoritmusik. Möjligheten att ställa in känsligheten är cool, och den smarta Google Assistant-funktionen är en fin touch, men kanske inte behövs. Dessa är fortfarande ett fantastiskt köp om du är intresserad av att ha den bästa ANC-tekniken, men om du är mer detaljerad för din musik kan Sony 1000MX2 och Bowers & Wilkins PX Wireless vara ett bättre rop. För mer information, besök Bose webbplats.


0 Shares