Bygg 18362 ser ut att vara Windows 10 1903 Release Candidate

0 Shares

Även om det är lite meningslöst i dessa dagar, ser det ut som om 19H1 Build 18362, som släpptes till Fast-ringen på onsdag och nu går vidare till den långsamma ringen idag, mycket väl kan vara utsläppskandidat för nästa stor funktion uppdatering av Windows 10.

Den nya utgåvan, som kommer att läggas ut nästa månad, har den avundsvärda uppgiften att följa den katastrofala uppdateringen från oktober 2018, och Microsoft hoppas att saker och ting går mycket smidigare den här gången, särskilt eftersom den tidigare uppdateringen bara började sin fullständiga lansering igår.

SE ÄVEN:

Som Paul Thurrott konstaterar är det den hastighet som Build 18362 har flyttat mellan ringar som antyder att detta är den som Microsoft anser är ganska “klar”, även om det sannolikt fortfarande kommer att finnas några ytterligare uppdateringar av den på vägen till General Availability (GA) .

Det finns inget fast datum när Windows 10 1903, uppdateringen från april 2019, kommer att göras tillgänglig för icke-insiders, men som alltid rekommenderar vi att du håller på att installera det en stund, bara för att undvika eventuella problem.

Fotokredit: paffy / Shutterstock

0 Shares