Canon SX600 HS recension

0 Shares

Zoomar är mycket viktiga för de flesta när de letar efter en ny digitalkamera, och Canons nya SX600 HS saknas inte i denna avdelning. Den har en jättestor 18x optisk zoom som för alla entusiaster borde vara mer än tillräckligt för att ge fantastiska kvalitetsfoton av avlägsna motiv. SX600 utnyttjar också sin 36x ZoomPlus-teknik för att ta det breda 25mm-skottet rakt upp till fantastiska 900mm.

Utöver detta sitter en 16 megapixel CMOS-sensor som kompletteras med Canons 4+ Digic-processor. Canons HS-system (högkänslighet) ingår också. Detta kommer att ge användarna ett mycket bättre kvalitetsfoto under ljusnivåer med låg nivå.

Med sociala medier på konstant kran nuförtiden är det alltid ett smart drag att tilltala dem som använder det. Canon har inkluderat sitt Creative shot-läge. Det här läget skapar 6 olika versioner av ett skott, vilket sätter filter som monokrom där. Allt som allt har du möjlighet att lägga till 46 olika kreativa effekter.

Du kommer också att kunna ansluta den till en wifi-källa och ladda upp dina bilder direkt från din kamera till sådana som Facebook, Twitter och Instagram för att nämna några.

HD-filminspelning är också närvarande vid 1080p.

För en slankare, mer avancerad modell av den här kameran, ta en titt på Canon Ixus 265 HS

0 Shares