Case-Mate lanserar ‘Power Pad’ Qi snabb trådlös laddare för iPhone och Android

0 Shares

Trådlös laddning är inget nytt – först använde jag det många år sedan med en ödmjuk Nokia Lumia som kör Windows Phone. I flera år har många Android-telefoner också haft den här funktionen. Apples iPhone var väldigt sen till Qi-laddningsfesten, lanserades först 2017, men jag antar att sent är bättre än aldrig, eller hur?

Idag lanserar Case-Mate en ny trådlös laddare som är kompatibel med alla Qi-smartphones, inklusive Samsung Galaxy S9 och de senaste iPhone-enheterna – 8, 8 Plus och X. Faktum är att den stöder snabb trådlös laddning så att du kan sappa upp enheten snabbare (dock inte så snabbt som att använda en tråd). Bäst av allt har den en mycket unik design där laddningsplattan kan sättas in i en bas. Detta gör att enheten kan laddas när den läggs platt eller stödd i antingen stående eller liggande läge. Med andra ord kan du bestämma hur telefonen ska placeras och du kan ändra den när du vill – en mycket smart design.

“Case-Mates nya trådlösa Power Pad ansluter Qi-aktiverade enheter med högsta möjliga laddningshastighet, inklusive 7,5 W ström för de senaste Apple iPhones (iPhone 8, iPhone 8 Plus och iPhone X) och 9 W ström för de senaste Samsung-enheterna Och till skillnad från de flesta trådlösa laddare på marknaden innehåller Case-Mates Power Pad också ett robust stativ som är utformat för att användas på ett bord, skrivbord eller bänkskiva för att visa din enhet i stående eller liggande vy. Kontrollera enkelt inkommande texter eller e-postmeddelanden, svara på telefonen, följa ett recept, ställa in en timer eller strömma den senaste serien, allt medan du laddar din enhet, säger Case-Mate.

LÄS OCH: JBL lanserar Bluetooth-hörlurar ‘Reflect Mini 2’ och ‘Reflect Contour 2’

Steve Marzio, VD för Case-Mate, förklarar: “Att helt enkelt kunna lägga ner min telefon på Power Pad på jobbet utan att alltid behöva fiska efter en laddningssladd är extremt bekvämt. Det faktum att den står upp i visningsläge gör att jag kan titta enkelt på min telefon på viktiga inkommande texter och uppdateringar under multitasking. Min telefon laddas så snabbt och förblir laddad, så jag missar aldrig ett slag eller ett meddelande. Det har snabbt blivit min nya arbetsnorm. “

Case-Mate delar följande funktioner i Power Pad.

Bekväm mjuk LED-indikator som bekräftar att din enhet laddas. Avtagbar “iPhone-formad” laddningsplatta möjliggör enkel laddning på låg nivå. Placera bara laddningsplattan i det medföljande stativet för visningsläge. Halkbeständig “racerbana” formad ås för att enkelt styra din enhet till perfekt placering varje gång. Bashandtag på laddningsplattans botten förhindrar rörelse när de placeras på släta ytor. Minimalistisk “Apple-esque” design är mångsidig och funktionell.

Case-Mate “Power Pad” Qi snabb trådlös laddare kan fås direkt från Amazon här i både svart och vitt. En USB-typ A-nätadapter ingår i förpackningen – något som andra märken ibland utelämnar, tro det eller inte. Företaget listar priset som $ 60, men det är redan tillgängligt för mindre, inklusive en 10 procent rabatt på klickbar kupong.

0 Shares