CHUWI Aerobook Laptop Review: En bärbar dator med många skillnader, kolla in den

0 Shares

Chuwi är ett känt namn när det gäller produktion av surfplattor / datorer och bärbara datorer / bärbara datorer. De har aldrig gripit ut för att släppa fantastiska enheter som har testats och är av högsta klass. Nu kom varumärket precis med en annan fantastisk enhet, namngiven CHUWI Aerobook Notebook, en bärbar dator utan ram som levereras med en överkomlig prislapp. Låt oss träffa enheten i detalj.

Design

CHUWI Aerobook Laptop antar de ledande mikroramarna på båda sidor som bara är 5 mm – så breda som bara 5 saltkorn. Skärm-till-kropp-förhållandet är också nära 80%, så att du helt kan fördjupa dig i en gränslös upplevelse. Den bärbara datorn är lätt som en fjäder, Exakt inre struktur tillsammans med den tåliga aluminium-magnesiumlegeringen – den tunnaste delen är 15 mm. Väger bara 2,76 kg. Den totala storleken är 20% mindre än andra produkter i samma klass. Njut av exakt skrivning och ultimat komfort genom fingertopparna med dess fullstora bakgrundsbelysta tangentbord, 16 mm stora tangentkåpor och 3 mm mellanrum mellan varje tangent.

Hårdvara

CHUWI Aerobook Laptop har en processor med kraftig kraft. Turbo Boost 2.0 hjälper CPU-kärnfrekvensen att nå 2,2 GHz. Det är 40% högre än föregående generation. Processorn är ihopkopplad med ett 8 GB minne med stor kapacitet, vilket är en av nyckelfaktorerna för smidig växling av flera projekt. Aerobook är utrustad med 128G lagring, dessutom kan du också uppgradera lagringen till 1TB.

Andra funktioner

CHUWI Aerobook Laptop är inbäddad med ett batteri som har lång livslängd. Den har ett 8-timmars litiumpolymerbatteri med hög kapacitet, med tillägg av låg strömförbrukning CPU möjliggör 8 timmars lång användning. Den är också inbäddad med flera portar, anslut när som helst och var som helst. Den levereras med upp till 7 gränssnitt som gör det möjligt att bygga din personliga arbetsstation.

Slutsats

De CHUWI Aerobook bärbar dator är en enhet som du inte kommer att ångra dig att köpa, det skulle säkert vara ett mycket bra köp. Du kan kolla den fantastiska enheten HÄR. Och det pågår också en kampanj om du prenumererar och dela sidan med dina vänner kan du få upp till 25% rabatt på super early bird och aktiviteten slutar om 21 dagar! Missa inte detta, se till att du får den här rabatten.

0 Shares