Chuwi HiPad LTE vs Chuwi Hi10 Air Review: Vilket vill du köpa? Nu går vi

0 Shares

När det gäller produktion av fantastiska tabletter är Chuwi en som du kan bankera på. Varumärket släpper fantastiska tabletter regelbundet. Varumärkena Chuwi HiPad LTE och Chuwi Hi10 AIR är kostnadseffektiva surfplattor som stöder och 4G-nätverk. Chuwi HiPad LTE och Chuwi Hi10 AIR är båda den mest populära surfplattan för tillfället tack vare det särskilt fördelaktiga priset och hårdvaruutrustningen av all respekt. Det finns redan kända specifikationer och funktioner. Här är en jämförelse mellan Chuwi HiPad och Chuwi Hi10 Air.

Design

Chuwi HiPad LTE kommer med en design inspirerad av det populära spelet Space Fighter, så det har ett helt metallhölje. Baksidan av Hipad är baserad på det klassiska racingelementet. De snidade kanterna och bågarna tillsammans med röd-svart färgdesign ger inte bara en stark visuell påverkan utan passar också bekvämt i din handflata. Med den enda tjockleken på 8 mm och en vikt på 490 g blir du inte trött även om du leker med den länge.

Chuwi Hi Pad har en 10,1-tums skärm som använder sig av full lamineringsteknik med ett brett spektrum av 16:10 bildförhållande ger dig en exceptionell färgstark skärm för att titta på videor eller surfa på nätet. Å andra sidan antar Chuwi Hi10-tabletten metallunikroppsdesignen som genomgick 64 tillverkning av CNC-processer. Den har en extremt tunn 8,5 mm metallkropp som bara väger 562 g. Den är utrustad med en 10,1-tums FHD-skärm med full IPS-skärm.

Hårdvara

På insidan av Chuwi HiPad hittar du en MTK6797X Helio X27-tiokärnig processor med en 2,6 GHz klocka och en tri-klusterstruktur, åtföljd av en Mali-T880 875MHz GPU. Masslagring och utbyggbart minne 3 GB + 32 GB med 128 GB MicroSD-expansion som gör att Hipad kan hantera multitasking perfekt,

Chuwi HI10 AIR drivs av Intel Cherry Trail X5 Z8350 Quad Core max upp till 1,92 GHz, en ultra-lågspänningsplattform och fyrkärnig bearbetning ger maximal högeffektiv effekt. Hanteringen av grafiken är en Intel HD Gen 8-LP 10/12 EU upp till 500 MHz GPU som stöder dubbla grafik, bättre och snabbare när det gäller att spela spel och titta på videor. -bandbredd RAM för att smidigt köra dina spel, foton och videoredigeringsapplikationer. På ROM-enheten är den inbäddad med en 64 GB SSD-lagringskapacitet som ger utrymme för att lagra bilder, videor, musik och mer. Tabletten är förinstallerad med den senaste Windows 10, Edge-webbläsaren, liksom Cortana, kommer att förbättra din arbetseffektivitet och ge dig det fria valet mellan surfplatteläge och bärbar dator, perfekt för underhållning och produktivitet.

Funktioner

Chuwi Hipad har en 5-megapixel primär kamera på baksidan och en 5-megapixel front shooter för selfies. Kamerafunktionerna inkluderar autofokus, LED-blixt, geografisk märkning, pekfokus, ansiktsavkänning, panorama. Operativsystemet för Chuwi Hi Pad Android Oreo 8.0 och drivs av ett stort 7000 mAh batteri som ger dig upp till 8 timmars kontinuerlig navigering och upp till 15 dagars varaktighet i pausläge. Chuwi Hipad-anslutningsalternativen inkluderar Wi-Fi 802.11 b / g / n, Wi-Fi Direct, Wi-Fi-hotspot, Bluetooth 4.1, USB 2.0, GPS, A-GPS, 3,5 mm ljuduttag, NFC, FM-radio och mer . Sensorer ombord inkluderar en accelerometer, e-kompass, ansiktslåsning, fingeravtryck, gyrosensor, ljussensor och närhetssensor och

Chuwi HI10 AIR är inbäddad med en 2.0MP främre kamera och 2.0MP bakre kamera som gör att du kan fånga minnesvärda stunder eller chatta med vänner. Dess HDMI-utgång utökar dina visningsalternativ som gör att du kan ansluta enheten till en HDTV eller HD-bildskärm för att ställa in två skärmar sida vid sida eller bara förstora bilder. För alla filmälskare är surfplattan utrustad med rätt stereoljud som ger en uppslukande upplevelse. Med 6500 MaH strömbatteri kan du använda Chuwi H1O Air i upp till 4 timmars rak video uppspelning.

Slutsats

Chuwi HiPad LTE och Chuwi HI10 AIR är två mycket bra 4G LTE-tabletter. Båda har olika specifikationer som du kan kolla in. Så enligt vad du exakt letar efter kan du hitta, i design, hårdvara och funktioner. Enligt den övergripande jämförelsen med Chuwi HiPad LTE mot Chuwi HI10 AIR, kommer du att känna till den största skillnaden och likheten. Båda enheterna kan köpas från Chuwis officiella webbplats.

0 Shares