chuwi minibook: Få upp till 25% rabatt, Super Early Bird-rabatt

0 Shares

Den kinesiska PC-tillverkaren Chuwi går in i mini-bärbara spelet. Notebook Italia såg en ny 8-tums cabriolet som ser mycket ut som en GPD Pocket eller One Mix Yoga, men som förväntas säljas som Chuwi Minibook och är för närvarande på Crowdfunding och alla skulle ha möjlighet att få 25% om du registrerar dig så snart som möjligt.

Chuwi Minibook har ett aluminiumchassi, en 8 tum, 1920 x 1200 pixlar pekskärm och ett 360-graders gångjärn som gör att du kan fälla skärmen bakåt och använda datorn i surfplatteläge. För att passa MiniBook har ett tangentbord i full storlek från den extremt smala kanten till den raffinerade layouten – inklusive varje tangentknapp och dess underliggande mekanism utformats för att få fingrarna att känna sig riktigt hemma. Den har en USB Type-C-port, en USB 3.0 Type-A-port, en USB 2.0 Type-A-port, en mini-HDMI-port, ett 3,5 mm hörlursuttag och en microSD-kortläsare. Det finns stereohögtalare och en 2MP-kamera.

Den är utrustad med Intel® Core ™ m3-8100Y-processor, 2-kärnor 4-tråd med turbofrekvens på 3,4 GHz. Jämfört med sina föregångare minskas laddningstiden för samma applikation med hälften. Tillsammans med 8 W TDP-inställningar kan högre prestanda och lägre strömförbrukning balanseras. 8 GB LPDDR3-minne med dubbelkanalsdesign säkerställer att applikationer startas och filer öppnar snabbare än någonsin. Med upp till 128 GB eMMC-lagring kan du lagra filerna och köra de program du behöver varje dag.

MiniBook reserverar M.2 SSD- och TF-kort dubbla expansionsplatser för att uppnå större lagringsutrymme. Dessutom stöder M.2-porten NVMe-protokoll och PCI-E-kanal med läs- / skrivhastighet som överstiger 2000 MB / s, vilket kan ge snabbare laddningshastighet. Tack vare den fantastiska stackprocessen har MiniBook ett monströst 26,6Wh-batteri packat i den tunna kroppen som kan hålla strömmen i minst 8 timmar. Oroa dig aldrig för kraften med snabb laddningsteknik PD 2.0!

De Chuwi Mini är för närvarande på Crowdfunding och du kan få först tillgång till högst 25% Super Early Bird-rabatt när du registrerar dig som bara är 23 dagar bort. Klick HÄR för att få tillgång till detta fantastiska erbjudande.

0 Shares