Chuwi MiniBook Review: Mini Notebook med Intel Core-processor och 8-tums skärm

0 Shares

Chuwi är ett av de mest aktiva varumärkena på notebook-marknaden. Företaget har redan färdigställt sin nya modell, Chuwi MiniBooksom, som de har bekräftat, redan kommer att lanseras på marknaden. En bärbar dator i mindre storlek, utformad för att vara väldigt lätt att ha med sig hela tiden. Ett annat koncept, men med vilket varumärket hoppas få bra resultat.

Skärmen på denna MiniBook of Chuwi har en storlek på 8 tum med en IPS-panel. Dimensionen på MiniBook är 201 * 128,6 * 19,3 mm, vilket är lika liten som en plånbok. Det kan läggas i din ficka som en plånbok, det är därför det kallas en pocket-anteckningsbok. Maskinens vikt är bara 650 g. Den är bekväm att hålla och lätt att genomföra. Jämfört med mobiltelefoner är MiniBook bara lite större. Tack vare MiniBooks lilla storlek kan du dra ut den ur fickan när som helst och var som helst för kontor eller kreativt arbete. Om du glömmer att bära musen med dig, oroa dig inte. MiniBooks skärm stöder multi-touch och kan också klickas mer exakt och snabbt.

MiniBook antar också YOGA-design som kan vändas till 360 °. Tangentbordet kan också fungera som ett fäste så att MiniBook kan användas som surfplatta. Den 8,0-tums enkelsidiga storskärmen gör det möjligt för MiniBook att bli en e-bok i din hand. Dessutom kommer MiniBook med flera I / O-portar, som kan förlängas med extern mus och U-skiva.

Den har valt en Intel Core M3-8100Y i den, även om du också kan välja en Intel Celeron N4100. Så att var och en kommer att kunna välja i sitt fall. RAM är 8 GB i detta fall och har ett lagringsutrymme i form av 128 GB SSD. För anslutning används en USB-C-port förutom andra portar i den.Det presenteras som en av de mest mångsidiga modellerna av det kinesiska varumärket, designad för alla typer av användare. Från proffs till studenter, till den bärbara datorn som du tar med på din semester, vilket sparar plats i resväskan. Dessutom är det en kraftfull bärbar dator, trots sin lilla storlek, vilket lovar en bra prestanda för användarna.

De Chuwi MiniBook är nu tillgänglig på Indiegogo, Registrera dig nu för att få hemliga förmåner med 25% rabatt, där du kan få det redan till ett bra pris, förutom att ha mer information om den bärbara datorn och dess lansering. Klicka på den här länken om du vill veta mer och delta i kampanjen.

0 Shares