Cloudflares Warp VPN nu tillgängligt för alla

0 Shares

Cloudflare introducerade en sekretessfokuserad DNS-tjänst förra året och lanserade också en mobilapp för den. 1.1.1.1-appen för Android och iOS syftar till att påskynda och skydda din mobila surfning genom att dirigera dina DNS-frågor via sin egen resolver.

Tidigare under året tillkännagav företaget en VPN-tjänst för att följa med denna kallade Warp och uppmanade användare att registrera sig på en väntelista. Det var dock en mycket lång lista – jag var nummer 1 932 244! De goda nyheterna idag är dock att väntan är över och vem som helst kan börja använda Warp.

Den nya VPN-komponenten säkrar och optimerar all din trafik och har inga trafikrestriktioner. När du aktiverar Warp i appen installerar den en VPN-profil på din enhet och du kan sedan ansluta / koppla bort tjänsten efter behov. När du stoppar VPN får du möjlighet att pausa den i 15 minuter, pausa den i en timme eller stoppa den tills du aktiverar den manuellt en gång till.

Det finns ett betalt alternativ som heter Warp + som lovar en prestationsförbättring på 30 procent vid laddning av webbplatser. Detta kostar $ 4,99 per månad, även om du kan få upp till 1 GB gratis Warp + -trafik per månad genom att hänvisa vänner till tjänsten (100 MB per vän).

Den största nackdelen med Warp är att du inte kan välja servrar / platser du dirigeras igenom, så det kan vara en irritation om du behöver låtsas surfa från ett annat land för att komma runt geografiska block.

0 Shares