Commander One Review – Det bästa Android-filöverföringsverktyget för mac

0 Shares

En mac parad med Android låter konstigt, men de är en kombination av skönhet och prestanda. Hårdvarumässigt får du en kombination av en elegant och kraftfull dator ihop med en mycket anpassningsbar smartphone. Denna kombination kommer dock till ett pris eftersom mjukvaran för dessa två enheter inte är kompatibel med varandra. Mac skulle fungera bra med iOS. Men när det gäller Android erbjuder de inte sådan kompatibilitet. När du behöver överföra filer från en Android-enhet till en mac-enhet är det enda alternativet som kommer att tänka på Googles Android File Transfer. Men på grund av dess begränsningar behövde användarna ett alternativ, så teamet på Smartisan Technology tänkte på det och skapade ett kraftfullt verktyg som heter The Commander One.

Commander One fungerar som en filhanterare för macOS och levereras med dubbelt panelgränssnitt. Den har inbyggd FTP / FTPS / SFTP-klient. Gränssnittet med dubbla paneler gör att användarna kan ansluta till flera FTP-servrar samtidigt. Applikationen levereras med ett vackert användargränssnitt, dra och släpp-faciliteter och batch-import och exportåtgärder.

Varför behöver vi Commander One?

Android File Transfer av Google är föråldrad och får sällan någon funktionsuppdatering. Användarna har också rapporterat flera problem som anslutningsfel och instabilitet i appen. Appen är för grundläggande för avancerade användare och har flera andra begränsningar. Android File Transfer erbjuder inte dra och släpp- eller batchoperationer. Det är bara ett enkelt verktyg.

Commander One – En enda lösning för Android-filöverföring:

Grundversionen av Commander One är gratis att använda, men saker blir intressanta när du köper PRO-varianten. Om du är orolig för köpet erbjuder de en gratis testperiod på 15 dagar. Du kan köpa appen antingen från mac store eller Eltima store. Det kostar $ 29,99 vilket är ganska rimligt för de funktioner det erbjuder.

För- och nackdelar – Commander One

Commander One är ett komplett paket för alla Android File Transfer-relaterade operationer. Det ger ett vackert inbyggt användargränssnitt, dra och släpp-faciliteter, obegränsad FTP-anslutning och ett gränssnitt med dubbla rutor.

Commander one erbjuder flera surfalternativ med rätt miniatyrbilder som gör filer enklare att hantera. Det är enkelt att använda eftersom att välja objekt i Commander One är samma som man skulle göra med sökaren.

Du kan enkelt använda viktiga kortkommandon för att klippa, kopiera eller klistra in filer och om det inte räcker kan du dra och släppa filer från en panel till en annan.

Commander One innehåller flera funktioner under menyerna som att avmarkera alla, visa eller dölja dolda filer och kommandorad.

Trots alla kraftfulla funktioner finns det få begränsningar i appen som man bör tänka på innan man köper. Du kan möta flera anslutningsfel när du använder det via MTP.

Slutsats

Om du söker efter en kraftfull Android-webbläsare med dubbla rutor för MAC, är Commander One det rätta valet för dig. Det är en bra investering som kan spara mycket tid.

0 Shares