Conceptmeister Review: Free iPhone-app för snabb textanalys av EffectiveSoft

0 Shares

Tidsbrist är ett av de vanligaste problemen som alla elever står inför. Deras dagliga rutin är inte begränsad till föreläsningsdeltagande: de spenderar långa timmar på att förbereda sig för seminarier, läsa böcker de måste läsa, hålla presentationer etc. Studenterna är särskilt upptagna när de måste göra sig redo för kommande tentor.

Företag som specialiserat sig på mobil anpassad utbildning Apps-utveckling kan göra livet enklare. För närvarande finns det många mobilappar som är avsedda att göra elevernas liv mycket lättare, och Conceptmeister är en av sådana appar.

Detta är en gratis Apple-app för snabb textanalys som hjälper sina användare att förstå viktiga idéer i alla dokument utan att läsa hela texten och sparar tid. Du behöver läsa längre artiklar och dokument längre. Det enda du behöver är att trycka flera gånger på en skärm på din iPhone för att se huvudidéerna i texten på den.

1. Appfunktioner

1) Datainmatning

Utvecklare gjorde sitt bästa för att göra den här appen mycket bekväm. Du kan mata in data i appen på vilket sätt du vill:

Du kan ta ett foto av en text du behöver för att analysera eller plocka upp en bild från ditt galleri. Du kan också välja ett specifikt textområde om du behöver eller rotera bilden. Du kan använda knappen “Från URL” för att infoga en webbadress eller en URL till ett dokument. Du kan också analysera dokument som lagras i molnlagringar som DropBox, One Drive, iCloud och Google Drive.

2. Textbehandling och analys

Textbehandling och -analys utgör den här appens huvudfunktion. Dessa processer är “bakom scenen” och de innehåller några viktiga steg:

• Stavningskontroll. Detta steg hjälper appen att korrigera misstag som gjorts under OCR.
• Språkigenkänning: användaren kommer att informeras om texten inte är på engelska. Så den här appen kan också användas för språkigenkänning.
• Konceptutvinning och textsammanfattning (de två viktigaste stegen) aktiveras av det språkliga API: et och det semantiska molnet – Intellexer.

3. Sammanfattning / begrepp

Du kan se textöversikten och huvudkoncepten för texten på din skärm direkt efter att databehandlingen är slut. Du kan trycka på “Sammanfattning” eller “Begrepp” för att välja vad du vill se. Du kan också justera storleken på sammanfattningen så att den blir från 3 till 30 meningar lång.

4. En historiklogg

Du kan hantera historiken och använda sökningen för att hitta den information du behöver i begrepp och sammanfattningar som skapades tidigare. Du kan också öppna källor. Det betyder att du inte behöver spendera din tid på att göra en manuell sökning.

Conceptmeister är en av de bästa apparna för en snabb textanalys eftersom den ger användarna tillgång till sammanfattningar och begrepp i vilken text som helst när de behöver den. Du kan ladda ner Conceptmeister gratis sammanfattningsapp här.

Denna gratisapp har utvecklats av EffectiveSoft, ett företag som har mer än 15 års erfarenhet av att utveckla programvara och lösningar för affärsinformation.

0 Shares