Consumer Reports rekommenderar nu bärbara datorer från Microsoft Surface – bortsett från Surface Go med sin ‘lag’

0 Shares

Microsoft Surface Pro

Förra året frångick Consumer Reports bärbara datorer från Microsoft Surface sin eftertraktade “rekommenderade” status på grund av oro för tillförlitlighet. Men nu har hedersmärket återställts med publikationen som säger: “Microsofts tillförlitlighet är nu i nivå med de flesta andra bärbara märken”.

Medan den stora majoriteten av Surface laptop-serien nu rekommenderas av Consumer Reports är Surface Go inte det. Anledningen till detta är att enhetens prestanda i laboratorietester visade sig vara subpar.

Se även:

Tillkännagivande av återinförandet av sin rekommendation säger Consumer Reports: “Microsoft Surface-bärbara datorer är nu berättigade till” rekommenderad “status i Consumer Reports-betyg. Förra året tog vi bort den beteckningen på grund av dålig förutsagd tillförlitlighet jämfört med bärbara datorer från andra märken. baseras på undersökningar från våra medlemmar. Vi har nu resultat från vår senaste undersökning “.

Enheternas tillförlitlighet bestäms utifrån feedback från ägare, men det här är inte det enda sättet på vilket bärbara datorer och annan hårdvara klassificeras. Labtest används också för att mäta prestanda, och det är här Surface Go faller ner och missar rekommenderad status.

Consumer Reports förklarar:

Varför blev Surface Go inte rekommenderad? Främst för att dess prestanda faller under vad konsumenterna kan hitta i ett antal andra bärbara datorer, vilket kan leda till viss försening när man utför uppgifter som att cykla genom olika fönster.

“Vi väger processorkraften tungt när vi utvärderar bärbara datorer”, säger Maria Rerecich från Consumer Reports. “En dator som inte klarar sig bra i prestandatester rekommenderas sannolikt inte”.

0 Shares