Costco säljer exklusiv Microsoft Surface Go-variant med gratis Type Cover

0 Shares

Microsoft Surface Go

Som någon som ständigt är på språng är jag väldigt glad över den kommande Surface Go. Ja, en iPad med tangentbordsväska är genomförbar, men det är verkligen en dålig upplevelse. Apple erbjuder fortfarande inte stöd för mus eller styrplatta i iOS, vilket hindrar produktiviteten. Omvänt, med Surface Go kan du använda vilken Windows-kompatibel hårdvara som helst förutom det officiella typskyddet – möss, tangentbord etc.

För närvarande finns det två konsumentvarianter tillgängliga för förbeställning. Båda har samma Intel Pentium Gold 4415Y-processor, men $ 399-modellen levereras med 4 GB RAM och 64 GB lagring, medan $ 549-varianten ger dig 8 GB RAM och en 128 GB SSD. Överraskande nog finns det en tredje modell som för närvarande säljs exklusivt på Costco som borde vara ganska attraktiv för vissa konsumenter.

Läs också:

Om du inte är bekant är Costco en shoppingklubb där medlemmar betalar en årlig avgift för att få tillgång till butiken och dess låga priser. Många av livsmedelsprodukterna säljs i bulk, vilket ger mycket besparingar – om du kan använda allt före utgångsdatumet! Förutom dagligvaror säljer Costco i stort sett allt – inklusive datorer och andra enheter.

Om du är Costco-medlem kan den här exklusiva Surface Go-modellen kittla dig. Det kostar $ 549 och har samma Intel Pentium Gold 4415Y som de andra två modellerna. Där det skiljer sig är det dock att det har 4 GB RAM-minne och en 128 GB SSD.

Jag är säker på att du undrar, varför skulle någon betala $ 549 för den här varianten när samma pris kan ge dig 8 GB / 128 GB-modellen. Ah, bra fråga. Anledningen är att Costcos specialvariant även innehåller $ 99 svart typskydd (inte Alcantara) utan extra kostnad. Beroende på dina behov, och om du ska köpa en Type Cover ändå, detta Maj vara vettigt för dig.

Om du är Costco-medlem och vill förbeställa denna exklusiva variant kan du göra det här. Om du inte är medlem ännu kan du registrera dig här, från $ 60 / år. Naturligtvis, om du föredrar 8 GB RAM (mitt förslag) kan du förbeställa den bättre modellen (utan typskydd) [amazon_textlink asin=’B07FDKZQTY’ text=”here” template=”ProductLink” store=”betanews02-20″ marketplace=”US” link_id=’e7810c8e-8e8c-11e8-9d27-2d70c32e6d82′].

0 Shares